HAPPINESS FULL MOVIE










Movie zombie yang tak banyak zombie. 


Kalau kita tengok movie zombie, tak kira lah melayu ke omputih ke korea ke jepun ke india ke mesti ada part kena kejar dengan segerombolan zombie kan? Tapi drama ni takde sgt zombie nya. Nak cam siapa jadi zombie pun susah sebab lepas kena gigit tak terus jadi zombie, kalau dia teruskan makan darah manusia je bertukar jadi zombie sepenuhnya. 

Yang dalam movie ni ada dua benda. 1 benda pasal nak hentikan penularan dan cari penawar. Dan 1 lagi benda pasal konflik dalam 1 komuniti. 2 benda ni berkait lah. 


Movie dia tak bosan dan kita boleh layan episod ke episod. Lain sikit dia punya jalan cerita. 

Ada banyak elemen emosi dalam movie ni. Geram ada dengki ada. Tamak ada. Pentingkan diri sendiri. Gila Kuasa. Sedih. 

Dapat ke diorang hentikan penularan dan cari penawar atau tak, hero heroin bertahan sampai habis atau tak tu macam biasa korang kena layan sampai habis lah 😬 


#norareviewmovie

Tajuk movie: Happiness (2021)
Durasi: 12 episod 


📺 Fullmovie ada di NETFLIX 

🆓📺 Boleh tekan link


Entahlah bagi korang. Tapi bagi sis ni antara movie zombie yang menarik. Tak bosan. Yang tak tengok lagi boleh lah try tengok time bosan2 😁✌🏼

TEKAN SINI UNTUK FREE WATCH MOVIE HAPPINESS 




 

Comments