BABI AIR TU APE? VIRAL TIKTOK

 

mesti newsfeed facebook korang sekarang tengah lalu lalang orang duk cakap pasal babi air kan??


pelik?

babi air bukan binatang bernyawa yang baru wujud di muka bumi ini ye. babi air ni sebenarnya adalah koolfever yang kita guna untuk redakan panas badan tu, diorang pergi rendam dalam air bagi membulat..


adoi.. trend apekah ini yang menjadi jadi di aplikasi tiktok. 

membazir lah beli then rendam macam tu, bukan jadi apa pun. hentikanlah bela babi air ni. benda yg tidak berfaedah. nampak sangat tak betulnya..huhu


ni gambar babi air tu .




bukan boleh jadi ape pun..ntah siapa lah punya idea memula ni dan bagi nama babi air .




Comments

  1. hahaha first time dengar ni. macam2 la dorang ni ya. Jemput join GA saya untuk menang wallet free original brand F.timber & Nichi :) http://www.aimisyahirah.com/2021/01/wallet-giveaway-by-misya-2021.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah, macam2 benda di buatnya..bosan duduk rumah lama sangat tak ke sekolah kot ..hehe

      Delete

Post a comment