Harga Emas di Kuala Pilah Paling Murah - Denhanda

23 May 2013

Harga Emas di Kuala Pilah Paling Murah

latest 1 july 2013 harga emas RM115/gram!!


heboh sana sini org datang dari jauh
ada yg siap kirim kat kawan kawan yg balik kg pilah kt negei sembilan tu pesan nak beli emas
mana tak nya.
sekarang harga emas turun sampai RM128/gram!!!!
tengok hari nak pergi tapi tak lari dari RM125-RM130/gram

mana tak gila orang perempuan dengarnya.
sapa2 yg nak pesan-pesan boleh email2 sy.
boleh jugak tolg beli2kan.

bukan nak pakai
cuma nak buat pelaburan
anti bila emas tinggi boleh jual balik dapat yg lg cantik taw!

kena bijak mcm org perempuan :)





















tengok??
penuh gila org dalam kedai emas kuala pilah ni
poh kong, lee wah semua sesak,,

kalau dekat masjid jamek pon berderu juga org dalamnya macam kedai lelong dah rasa

sy sampai 2 3 kali tgk signboard kedai emas ni kedai emas atau kedai lelong ..haha

so, sape2 yg nak beli emas murah boleh lagi..esok kedai bukak lagi ..

serbu cepat!



LATEST UPDATE MEI 2016

1GRAM EMAS = RM165/GRAM 
TAK TERMASUK UPAH 



NAK KIRIM? :)

11 comments:

  1. Emas murah..upah mcm mana?

    ReplyDelete
  2. Yup, Cikna setuju kat K.P ni emas mmg murah, design biasa upah dia amik dlm RM20 je.....;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. cik na msti dh borong byk ni kan
      tmbh2 nk raya ni :)

      Delete
  3. Anonymous20 July, 2014

    Dtree.my pun murah juga...kedai kat saujana utama(kedai emas dtree)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dtree saujana utama sungai buloh. www.facebook.com/dtree.my

      Delete
    2. Betul...harga emas dtree pun murah...smlm pergi harga dia rm127.50/gram..Upah pun murah juga lah

      Delete
  4. asalamualaikum....sekarng arga emas kt k.pilah brape??
    ari ahd bukk x kedai nye..??

    ReplyDelete
  5. ahad kdg2 buka
    pergi b4 11am

    ReplyDelete
  6. wah meriahnya kedai, apo nama kedai ni?

    ReplyDelete
  7. Baru beli barang di dtree.my
    mmg murah..design pun lain dari yang lain

    ReplyDelete

Rakan Google+

Rakan Blogger