ALL OF US DEAD (2022) MOVIE REVIEW WITH LINK





Ending dia bikin gua pula mau jadi mutant zombie gigit diorang semua ni 🙄 


Dah marathon ke movie zombie korea ni? 
12 episod oii 🤢

Bermula dari sekolah, merebak ke pekan. Berpunca dari seorang saintis yang reka virus ni untuk jadi kuat tapi jadi bukan pula. Dia nak bagi “kekuatan” tu pada seseorang yang dia sayang. 

Bukan totally salah saintis tulah sebab dia dah lock habis dah supaya virus ni tak merebak. Tapi pelajar sekolah tu yang punca. 

Dari episod 1 dah jadi zombi, episod seterusnya episod mencari jalan keluar lah bagi yang masih hidup. 

Dalam movie zombi yang lain, dia bakar je semua orang yang dah jadi zombie tapi dalam movie ni dia buat cara lain. 

Pandemik zombi dia bermula 1 tempat habis 1 tempat je. Tak pergi ke negeri lain. 

Yang survive tu semua budak sekolah. Tak logik betul dah 3-4 hari tak makan, elok kuat je lawan zombi lari sana sini. Masih bertenaga 🤭 


Tajuk movie: ALL OF US DEAD (2022)
Duration: 50 minit ada 12 episod 


#norareviewmovie


Ending dia tergantung. 
Macam akan ada ALL OF US DEAD SEASON 2 
Apa yang tergantung tu korang g lah marathon tengok. 😂

Boleh tengok dengan anak2 cuma banyak darah2 jelah. 


Fullmovie boleh tengok kat NETFLIX 

Freelink ada kat bawah ni.


All Of Us Are Dead (TV Series 2022)

(PLEASE LIKE THIS PAGE TO KEEP UPDATED)

Episode 1

TEKAN SINI 


Episode 2

TEKAN SINI 

Episode 3

TEKAN SINI 


Episode 4

TEKAN SINI

Episode 5

TEKAN SINI


Episode 6

TEKAN SINI 


Episode 7

TEKAN SINI 


Episode 8

TEKAN SINI

Episode 9

TEKAN SINI


Episode 10

TEKAN SINI

Episode 11

TEKAN SINI


Episode 12

Comments