ADANGA MARU MOVIE

Adanga Maru - Wikipedia

Tajuk: Adanga Maru 
Tahun: 2018
Durasi: 2 jam 24 minit


🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿
🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿

Cerita dia bermula dengan kes rogol dan bunuh seorang gadis. Tapi sebab pelakunya tu anak org ada ada. So polis nak cover and buat conclusion, mangsa bunuh diri.

Subash, polis baru ni seorang polis yg betul lah. Amanah. Tanggungjawab. Kuat. Berani.

Dia dapat rasa yg kes tu bukan kes bunuh diri tapi dah org atasan dia cakap “kes close” sebab takde bukti. Dia tak puas hati dan cari bukti sendiri.


Dia dapat bukti dan sumbat 4 org pelaku tu dalam penjara. Tapi tak sampai 15 minit, diorang keluar balik sebab bapak2 diorang banyak duit 🥱


Dia tekad nak balas dendam. Tapi dia balas dendam bukan sebab ada kena mengena dengan perempuan yg kena rogol tu tau.

Ada 1 hal yg berlaku pada subash buat dia balas dendam.

Subash bukan balas dendam mudah2 dengan curi tembak tapi cara dia balas dendam penuh “berseni”, tak tercapai dek akal cara dia tu.


Takde nyanyi2 langsung dalam cerita ni. Syiook.

Paling syok part dia balas dendam tu. 😎


Dengan siapa dia berdendam?
Kenapa dia berdendam?
Macam mana dia balas dendam?

Nah link kalau korang nak tengok.
https://www.facebook.com/asri.boss/videos/3092618434087543/?

#norareviewmovie


Rata2 sis tengok rate tinggi movie ni sebab syiok tengok cara dia balas dendam tu. So korang pun kena tengoklah best ke tak best and mcm mana cara dia tu. 😁😎

🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿 🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿 🍿🍿🍿🍿🍿


B E N D A B E S T ⤵️
Mana yg ada masalah kulit, ekzema, gatal2, berkudis, kurap.
mama yang rambut gugur, kepala berjerawat, kelemumur.
Muka berminyak, muka kering, jerawat jeragat.
Boleh usya2 & follow page ni

Kadah Aleppo Soap Ampang



B E N D A B E S T ⤵️
Mana yg bercita cita nak buka KEDAI DOBI layan diri 24jam, ada ready modal.
Boleh usya & follow 2 page ni.

Kedai Dobi Token
Dobi layan diri

T E R I M A K A S I H 💋

 JANGAN LUPA SUBCRIBE SHARE & KOMEN


Comments