WEBE REVIEW - Denhanda

19 Nov 2017

WEBE REVIEW

Image result for WEBE


OK! Harini MG nak share sikit pasal WEBE ni .

WEBE ni under TM.

once korang sign up nak guna line WEBE ni, korang akan dapat msg dari WEBE untuk salam kenal.

BOLEH GUNA NOMBOR LAMA?
BOLEH! switch je dalam, nanti agen akan hantar sim baru, on then dah boleh guna.

BERAPA SEBULAN?
RM80 termasuk GST

BOLEH ON HOTSPOT?
BOLEH! tapi 10GB shj

MEMANG UNLIMITED KE?
YE! korang boleh tengok video/drama sampai lebam.hihi

CALL/SMS? FREE?
YES! call and sms lah sampai muntah! FREE!!

KONTRAK?
TIADA



Kalau korang berminat nak guna WEBE??

sms/wasap "WEBE" 014-9130342(agen webe)


semua online je, tayah sesusah pergi kedai ke mana
minyak kan mahal sekarang.
Nanti dah siap, agen akan hantar sim baru untuk korang :)


Image result for WEBE

Image result for WEBE

Image result for WEBE


Image result for WEBE


SIGN UP FREE ONLINE JEEE

SMS/WASAP "WEBE" KE 014-9130342



No comments:

Post a Comment

Rakan Google+

Rakan Blogger