perokok tak boleh cari kerja dah - Denhanda

25 Oct 2013

perokok tak boleh cari kerja dah


dah jatuh ditimpa tangga
dah la rokok naik harga , sekarang perokok pula tak boleh minta kerja .




nampak tak tu?
siap huruf besar lagi TIDAK DI GALAKKAN MEMOHON 
so guys / girl kat luar sana kalau merokok tu benti benti  la..n
nanti korang susah nak dapat kerja MG tak tahu k.
MG dah share dah ni :)


18 comments:

  1. BAGUS.. lagi baik kalo semua jawatan tak leh di isi oleh perokok. baru pakat2 reti nak berenti kot

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau xp liya,
      kalau mrokok kne benti kje..ha , bru depa tau ..huhu :P

      Delete
  2. Alorh. Kita perokok juga ni. Kan menjana pendapatan negara...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. byk lagi boleh jana pendapatan yg xmemudaratkan kesihatan :)

      Delete
    2. hahaha. Selagi dijual macam mana xnak merokok kan...

      Delete
  3. huhu.. hm.. cmtu pon boleh. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tula..
      siap warning lg
      mgkin slah 1 cara utk kempen tak nak mrokok kot
      huhu

      Delete
  4. maybe sebab jawatan yg ditawarkan dan UIA sebagai universiti islam kot. rasanya lah. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. yela kot scha,
      MG pun xtny depa ..huhu :P

      Delete
  5. baguslah kalau syarat seperti itu

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg bagus, xdela berasp UIA tu ..huhu

      Delete
  6. ok gak tu, kurang-kurang boleh selamat paru-paru dia orang MG..

    ReplyDelete
  7. kena cepat2 sedar kepada siapa yang nak cuba merokok tu, hehehe syarat yang membuat ramai terasa, hikhik

    ReplyDelete
    Replies
    1. tula..
      kena beringat.
      salah satu cara gak ni utk stop smoking for smoker :)

      Delete
  8. mmg bagus sbb lelaki byk menghabiskan masa bekerja dgn merokok..

    ReplyDelete
    Replies
    1. certain la cmtu .bukan semua kan?
      kang marah plak non smoker kang ..huhu :)

      Delete
  9. he3 terbaik..patutnya utk semua kerja..lg bagus =) tp tu pn kalau company yg suka pkrja dia sihat la..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tai xpe fais..
      xdela beraasp je ofis nnti ..huhu :P

      Delete

Rakan Google+

Rakan Blogger