Bil air letrik PM tahun 2012 - Denhanda

28 Oct 2013

Bil air letrik PM tahun 2012

MG baru lepas sigout ymail then ternampak artikel ni
tak banyak nak cakap
menilai la sendiri.
suruh rakyat jimat air jimat letrik tapi ...
haish!


takde plak MG jumpa bil air ke bil api tapi jumpa artikel ni je..
panas lagi baru 30min publish ni ..hihi

13 comments:

  1. kna sertakan sekali bil nya baru btl..

    ReplyDelete
  2. masih x faham dengan kerajaan

    ReplyDelete
  3. Jom join GA ni... Banyak hadiah menarik..

    Mini Giveaway EkaTikah Craft

    ReplyDelete
  4. memang diaorang ni banyak pakai letrik dan air, no comment tapi dari pengalaman kerja di syarikat utiliti dulu...

    ReplyDelete
  5. Memang panas MG...kesian kat kita semua. itu belum masuk GST lagi..nanti nak bayar bil apai and bil air pun kena GST..

    ReplyDelete
  6. tak nk komen lebih2..yg pasti mmg byk..

    ReplyDelete
  7. hmmmm.. malas nak komen lebih kang xpasal kena ... wallahualam

    ReplyDelete
  8. erkkkk...banyaknya..pembaziran ni, ape yg dia bt smpai bil tinggi mcm tu?? kecian kt rakyat..tabik lg tuan Guru..

    ReplyDelete
  9. Kita boleh pakai smpai anak cucu cam ni. hahahahha

    ReplyDelete
  10. mak aihh..agak2nya rumah PM pakai kadar rumah atau commercial rate???2.5 Mil tu bukan satu jumlah kecil..isk..isk..isk..

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  11. Klu betul mmg membazir tahap gila..

    ReplyDelete
  12. benda ni najib cakp cmpur skali bil2 bedekatan dgn umah die n dewan2 ke ape ntah aritu .
    xtaw mne yg sahih.
    tapi kalau xbetul mcm mne org bole ckp kan?
    pm lak tu ..mne leh cmtu je ckp nye..kang sesilap dosa yg dapat ..huhu :)

    ReplyDelete

Rakan Google+

Rakan Blogger