Teknik pukau pelanggan - Denhanda

6 Sep 2013

Teknik pukau pelanggan

Macam biasa Mg memang daily cek yahoo mail.
dan macam biasa dapat spam itu ini.
tapi kali ni mcm terpangil plak nk klik spam sbb 


nampak tak?
teknik pukau pelanggan.
tajuk dia macam unsur2 ghaib je.
hahaha..

lepas tu MG pun bukak lah
nk tgk apa benda nye ni ..
ada baca ayat2 ke ape ke kan.





ada 5modul.
semua MG boleh agak apa benda isi dalam modul tu tapi yg 1st tu.
3 SAAT PUKAU PERHATIAN PELANGGAN
macam boleh pikir guna jampi ke ape nak pukau 3 saat ke guna gambar ke 
ke guna umpan bg cupcake ke
bg tester ke
ke bagi ape?
korang boleh agak tak macam mana nak pukau customer 3 saat??


yg lain tu MG dah boleh agak dah apa dlm nya cuma xtahu semua la sbb kadang2 MG baca semua modul2 mcm ni dlm lebih kurang nak sama je.
yg penting peniaga tu sendiri nak praktikkan ke tidak

tapi modul2 mcam ni mmg bgus pun.
mengaja peniaga kat luar tu mcm mana nk melayan customer dan close deal dgn cemerlang.

macam nk main fb ads
kena pandai dan kena cepat carik pelanggan.
kalau tak modal ads rm100, sale rm20 rugi rm80 
tak nak la macam tu kan?

kita nak startegi ikaln kita tu balik modal+untung baru senyum lebar
dan kalau kita dah buat menjadi,
jangan lupa share kat orang macam mana nk buat.

jangan plak kita kedekut
nanti kalau share, sale dia makin banyak dan sale kita plak yg takde.
jgn bimbang
percaya je, setiap manusia tu dah ada rezeki masing2.

so, guys?
nak tak teknik pukau pelanggan ni.
kalau nak boleh bg free tayah bayar..huhu 

psst! buleh tak mcm tu? huhuhu

4 comments:

  1. huhu. ingatkan pukau guna ilmu ghaib tuu :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukanlah sha..
      teknik tu xbaik tau!
      hihi..
      itu harom. y ini halal :)

      Delete

Rakan Google+

Rakan Blogger