Ntah apa benda pakai selendang macam ni? - Denhanda

6 Sep 2013

Ntah apa benda pakai selendang macam ni?

beli online je senang skank.
kadang2 beli online lagi puas hati sebab boleh tengok lama2 dan pilih banyak benda hanya dduk depan lappy kan?

ye ye!
tahu beli online tak sama dengan beli depan mata yg kita boleh test dan rasa kain nya nipis ke tebal
kalau beli online kan nampak gambar je
dan kadang2 gambar plak menipu kita.
dalam gambar cantik dapat dah tukar color lain .
so, tengok la kadang2 penjual ada mention yg color sebenar lain sikit dari color dalam gambar or korang sendiri tanya.

ok now nak cita pasal MG nak beli shawl,
tunjuk kat abg MG yg yela, laki , mne tahu nak beli shawl apatah lagi CARA nak pakai shawl kan

MG pun tunjukla kat die gambar ni,



sje je tnjuk n nak tanya dia corak ni cantik ke tak
sekali dia marah MG

ape pasal kau nak pakai macam ni??
baik kau pakai telekung je  habis cerita . senang boleh bawak p semayang terus!

dia takdela marah sgt tapi dia mmg xleh terima kalau MG nak pakai selendag mcm dalam gambar ni.
ntah pape
ni gambar je la kan?
die nak tnjuk corak shawl tu.
hahaha

ade plak pakai mcam ni..
tak leh terima otak betul la abg ni nak pakai macam ni

MG try explain yg skank mmg jual online gambar sume nak market macam ni.
bukan suh pakai macam ni je cara pakai shawl ni.

ikot kita la nak pakai macam mna.

lepas tu baru dia paham .
huhu...
lepas tu, dia plak tunjuk MG gambar ni


dia cakap "kau beli yg color merah nila cantik! tapi jgn pakai mcm dalam gamba ni. rimas aku! "

hahaha...
rasa MG bukan abg MG je macam ni.
ada gak kot certain lelaki yg mmg tak suka tgk perempuan pakai lilit ni.
dlu2mse keluar shawl fesyen lilit tengkuk macam nk tercekik pastu paku kat kepala

now dah longgar macam kat atas ni. haha
men letak je .
senang!
huhu

gambar zora scarft ni nak tnjuk corak scarft ni je tau..
bukannya suruh pakai cincai macm ni.
ikot kreativiti dan bukaklah youtube, belambak cara pakai shawl :)

korang pakai shawl?
korang pakai macam ni ke? huhu

9 comments:

  1. mun pakai shawl..tp bukan macam tu..hehehe..simple2 je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yela mun..
      sape pakai shawl mcm ni.
      mcm nak tanak je ..huhu :P

      Delete
  2. mama tak reti bershawl... hihi, mama pakai bawal je

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah ma,
      MG pun kadang2 je ber shawl.
      skank ber bawal je.
      senang :)
      yg pnting ttop aurat kan ma :)

      Delete
  3. Hehe..
    Shark pn satu kapla ngan cik abg MG..
    Dop minat awek lilit2 kt kapla tu..
    Lg cntik kalu sderhana :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha!
      Mg pun suka awek sederhana.
      ops! hahaha :)

      Delete
  4. hahahaha.. lucu la org laki ni kan.. diorang hnya boleh tafsir benda yang nmpak depan mata ja. sedang kan kita perempuan memang tahu dalam gmabq tu sekadr nak display corak ja ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. tula la psal lieya.
      ingt nak pakai macm tu gak nye.
      trbang dek angin puas plak nk keja..huhu :)

      Delete
  5. Nad pakai shawl tp xde la sampai mcm nie >.<

    ReplyDelete

Rakan Google+

Rakan Blogger