Baju Bundle OK ke KO? - Denhanda

19 Sep 2013

Baju Bundle OK ke KO?


sebelum ni MG pandang bundle ni macam ermm.. haha
yela sebab dlu bundle tak macam skank ni ..kan kan??
dulu MG g usha kedai bundle pun sebab ayah nak beli baju buruk2 nk  bawak g kebun.
kalau kotor sgt kena getah ke ape boleh terus buang . tak rasa syg sgt kan?



tapi skank MG rasa MG one of them yg kaki bundle jugak.
kalau tak beli pun MG sure akan lepak tgk2 baju bundle dalam min 10min ..haha

bukan ape. lawa2 beb baju dia skank
imported dari JAPAN, KOREA, US sana tuh
cantik!
lagi rambang mata MG bila nampak vintage dress diorg.



dala MG memamg suka barangan english klasik ni ..
cantik! OMG! haha
sape2 yg sejiwa ngn MG tu boleh la rasa apa yg MG rasa bila masuk kedai bundle yg 3shoplot kt ampang nuh.

member mmg malas nk layan MG kalau MG dah singgah sana.
baju2 sana condition 70/100
kira ok la baloi ngn harga dia kan?
pling mahal MG jumpa RM390
paling murah RM5 je ..
ni harga kat bundle tula..
hrga kedai bundle lain lagi mahal or lagi murah MG belum survey lagi.

yg RM5 ni yg kadang MG lepak lama...
banyak gle baju dia
haha.

napak tak? MG cerita excited gilos !
tp MG baru beli 1 pc je vintage dress n baru pakai sekali sbb
yela, kita muslim, nk kena ttup aurat
baju depan tu xsmpai buku lali
so, MG tgh modified macam mna nk bg cun pakai vintage dress tu ..huhu



so? u guys macam mana?
bundle OK ke KO??
bg MG OK ..gud2 je :)



ANDA MAHU CARI SERVIS :

JAHIT PUKAL DESIGN SENDIRI??
SULAM NAMA/ LOGO ATAS BAJU/BAG/TOPI ??
JAHIT TENDER BAJU SEKOLAH ??
JAHIT CADAR ASRAMA SEKOLAH ??
CARI TSHIRT BRANDED UNTUK JUAL DOWNTOWN?

HUBUNGI - 0149130342
EMAIL - ekin.schmidt@gmail.com

25 comments:

  1. baju baundle ok..lihat kpd pemilihan fabrik dan ketetapan pembeli dlm menilai dan memilih..ehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul!
      now MG akn stuju dgn fizi.
      sbb skank bundle da ok .
      lagi baloi ada kot
      tp kne pndai pilih la kan :)

      Delete
  2. suka gak layan bundle nii ^_^ sebab murah dan cantik ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. tgk tmpt jgk tu nk murh n cantik
      kadag2 ada yg lg mhal dr yg bru sbb bundle ni 2nd bju branded pun ada jgk :)

      Delete
  3. Ohhhh suami kenit memang GILER bundle jugak! hehe. Kalau pergi Subang perdana suka sangat dia menyinggah kedai bundle kat belakang tu. Takdinafikan bundle juga mempunyai koleksi pakaian yang bermutu dan harganya superb murah!

    kenit pun suka gak bundle, tapi pilihan tuk perempuan kureng so ....hahahaha masuk kedai baru la mueh mueh mueh~

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg utk girl kurg
      ade pun kne pndai pilih
      kalau laki mmg byk pilihn
      cantik2 pun ada ..cantik tu xla tp berbaloi
      sbb MG ske g yg 2ndhand branded
      msih elok lg .
      ok la kn :)

      Delete
  4. ala muni tak penah beli baju bundle . tapi rmai kawan2 ckp murh n kalao kena gaya pilih tu dpt yang cantik2 . . maybe i should try one ryte ? hehehe :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. u shud try 1 muni :)
      go! go!
      hehe

      Delete
  5. setakat ni tak beli lagi la. sebab kalau beli yang baru pun semuanya yang murah2 je dear :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. pegi kedai bundle yg branded tu
      msti syiok gle
      xpela murah pun baju jgk
      ttup aurat tu yg penting kan :)

      Delete
  6. hihi..cik akak tak pernah lagi pakai dik..
    jarang nak survei kat kedai2 cam tu...hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpela, cik akk tiap2 buln dpt cek bole bli bju bru mhal skit bulan2 ..huhu :)

      Delete
  7. xpernah beli lagi setakat ni. tp ayh ke adik ada la beli..

    ReplyDelete
  8. huhuhu tak tahu nak komen apa... sebab tak pernah beli.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha... kan ? kalau xbeli mmg xtahu nk komen :P

      Delete
  9. wahh mmg cun :D
    hiihi pndai MG pilih ;)

    btw kat TS ke ni?.. hehe kat TS pon banyak yg cun2 ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. TS belum ad yg bekenan lg
      ni kt ampang ..
      cantk kan? hehe :P

      Delete
  10. Bagi ZH ok la if suar bundle. Baju tak la kot. Lagi 1, ZH mmg selalu beli kasut bundle, just buat skate, kalau beli baru pun blh tahan 3bulan je kot. So better bundle. Tak mahal sgt... =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. bundle is ok la right? ^.^

      Delete
    2. Its more than ok. But kena pilih barang yang sesuai la...

      Delete
    3. betul!
      kena pilih yg ok..
      jom p bundle zaki ! :)

      Delete
  11. pandai pilih ok jer..
    hehe..
    org bukan tau pn kita pakai baju bundle.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul!
      bukan org nk tgk tag kt bju kte pun kan shark kan?

      Delete
  12. Nak tnye bundle kat ampang tu kt mana ye?

    ReplyDelete
    Replies
    1. bundle family kt bndar baru ampang ..
      ad 2 kedai sama ..1 lg kt area situ jgk :)

      Delete

Rakan Google+

Rakan Blogger