Apprentice Program a.k.a Kerja Kosong - Denhanda

23 Sep 2013

Apprentice Program a.k.a Kerja Kosong

MG memang suka kerja yg jenis training and terus serap ambik kerja 
so, xdela employee tu terpinga sgt ap benda dia kena buat 
so now MG nk share Apprentice Program by 
 Selangor Human Resource Development Centre (SHRDC)

tapi korang kena join dulu training utk 10bulan 
start bulan 10
5 bulan clas
5bulan training

KENAPA korang patut join :



yg no 5 tu bes!
job guarantee xmcm SL1M
ada training tp xlama , tp dia dah mention sesiap tak guarantee kje. apakah? :)


kalau korang minat dan lepas semua syarat ni boleh la apply ye

company detail 


berminat??
nak join ?
boleh klik sni utk details<<< INSEP >>

10 comments:

  1. ala,bukan org nginering...heee....btw nice sharing:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tula...sme la bkn dr field skru n nat ..huhu :)

      Delete
  2. sesiapa yang berminat sila ambil peluang keemasan ini...

    ReplyDelete
    Replies
    1. gomen lak tu ..
      spe2 minat tu ceptla g mntak ..huhu :)

      Delete
  3. Woaaa peluang kerja nie hehe sila sila

    ReplyDelete
    Replies
    1. nad tanak ke nad
      sila nad sila ..huhu :)

      Delete
  4. bagus jgk program cmni.. :) ritu lps hbs internship je trus krja so xsmpt la nk apply mana2 program dah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. untg la liaz lpas intern trus kje :)
      tayah susah2 cri kje :)

      Delete
  5. boleh rekemen kat adik ni..thanks for sharing sis :)

    ReplyDelete
  6. orite!
    p ckp ngn adik cepat ..huhu :)

    ReplyDelete

Rakan Google+

Rakan Blogger