Tempat baru cari jodoh - Denhanda

2 Jul 2013

Tempat baru cari jodoh

Dulu
Eh, kau kenal dia macam mana?
Kat facebook. Lama dah kwn kt alam maya.


Sekarang
Eh, mana kau kenal mamat ni?
Aku shake wechat dia add terus kawan n now nah kad kawin aku.



So sekarang tak de lagi alas an tak tahu mana lagi nak cari jodoh.
Semakin byk platform yg di bina untuk mencari kawan atau mencari jodoh.
So sape2 rasa sunyi dan bosan ingin mencari jodoh tu.

Just shake your wechat !




but!
pandai-pandaila cari kawan
rambut sama hitam, hati lain2.
jangan ingat semua orang jahat dan jgn ingat semua orang baik
jgn cepat sgt nak menilai orang
hati-hati bila berkawan :)



2 comments:

  1. betul-betul..hehe :)begitu bnyk dah platform utk kite berkomunikasi hatta nk carik jodoh sekalipun..cuma pandai2 lah guna kemudahan ni..jgn bile dah ade gf/bf or hubby/wife still sibuk nk carik lain sudah le..haha.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tula dulu perabih byk nk msg/kol.
      skank sbcribe rm30 sebulan, boleh borak smpai naik menyampah, nek lenguh msg...hahaha
      nanti bg wife/ hubby pakai fon 3310 je.
      sng
      tayah nak install kakaotalk bagai.
      selamat sikit.
      haha!

      Delete

Rakan Google+

Rakan Blogger