Kira-kira Blogger - Denhanda

10 Jul 2013

Kira-kira Blogger


Agak-agak kita la kan?
Berapa orang dah blogger kat Malaysia ni ye?
Sy pernah tgk ada orang blogging dah enam tahun paling lama.
Itu yg sy pernah jumpa la.
Saya tahu ada lagi otai yg dah berblogging lebih dari tu Cuma say je belum jumpa.
Agak2 korang.
Berapa dah ahli blogspot?
1juta? 5juta? Juta-juta?


Ada idea tak nak tahu berapa banyak??
Sy ada idea.
Apa kata kita suruh kerajaan bag duit raya rm50 pun jadilah.
Dengan syarat kena daftar dan sertakan sekali blogspot yg aktif.
dgn cara tu kita dapat tahu berapa orang kt Malaysia ni ada blog.
Tak kira pakai domain sendiri pun.
Berapa banyak ea?
Mesti banyak giler kan?




Ok! Sy tahu idea ni takan terjadi tapi I will make it reality once my file sharing is on. haha
cepat teka berapa juta??

No comments:

Post a Comment

Rakan Google+

Rakan Blogger