Buncit Lepas kahwin Itu Pasti - Denhanda

3 Jul 2013

Buncit Lepas kahwin Itu Pasti

haaaa!
lama dah tahu kan?
tapi perut siapa yg buncit ?
lelaki ke perempuan ke dua dua?
hahaha.
tapi now nak cakap pasal lelaki buncit yg seksi.

selalunya lelaki yg 6pax sebelum kahwin kena terima yg dia akan mendapati perutnya yg buncit lepas kahwin.
tak tahu apa dan kenapa tapi itu hakikat.
kenapa lelaki perut buncit lepas kahwin?



puncnya HATI SENANG

yela, dulu perut kena cover, badan kena tough!
macam nanti awek lari nak cari yg lain kan?
so lepas kahwin dah ada bini then hati senang, tak perlu risau bini lari
dah ada orang jaga
makan minum tempat tidur baju rumah ada orang kemas.
nak makan ada org suapkan
nak tidur ada org dodoikan.
haaa..tak ke senang hati bila dah kahwin kan??

so kalau perut buncit sikit, isteri tak pernah nak komen suruh slow down sikit makan
lagi la si isteri masak sedap2.
makan 4 kalai sehari.

dan bila si suami dah buncit, so, hilang la macho disitu
bila laki dah tak macho, dia AUTO akan syg giler kat bini dia sebab masa tula dia dapat terima dan faham yg bini dia tak kisah dia tak hensem dan perut buncit
so, dah tekad sehidup semati.

apabila si suami syg sgt kt bni sebab perut dah  buncit.
si isteri pun lagi la syg kat suami.

haaaa...
bukan buncit seksi belum kahwin.
buncit lepas kahwin ok?

syg menyayang.
kan bagus macam tu kan?

pada guys 6pax kat luar sana.
sy bg amaran.
memang susah giler nak jaga perut anda lepas kahwin sebab bini anda akan sedaya upaya nak buat perut anda buncit
melainkan
anda memang keturnan slim slim world

takpe guys. buncit2 ada org syg dan makin syg.
cuma jaga kesihatan
kalau sihat, buncit sikit takpe.
itu bukan buncit
tapi tanda anda bahgia :)

buncit lepas kahwin itu pasti nak isteri mahupun suami 



stay positive, do posotive :)


5 comments:

  1. kalau pompuan buncit x nmpak sgt. laki memg nampak,

    ReplyDelete
  2. perempuan nampak 9bulan je ..hehe
    xpe pun buncit ke x sbb hati dah syg kn :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. buncit tanda nya bahgia bersama isteri.. zat2 isteri dh pindah kt suami melalui prosess photosyentisis..haha

      Delete
  3. so kalau tak buncit tak bahgia la?
    xd pemidahan photosyentisis berlaku la ea? haha

    yes! buncit itu seksi+happy :)

    ReplyDelete
  4. bile buncit hati pun banyak senang..makin kite nk jage perut,makin menjadi-jadi pulak si isteri ni nk masak sedap-sedap kasi si suami makan banyak..kesannya,memboroi ler perut tu.. haha..aduhai,bahagia gitu..haha..

    ReplyDelete

Rakan Google+

Rakan Blogger