Jangan Post Gambar Lawa Kat Tempat Awam Kalau Tak - Denhanda

4 Jun 2013

Jangan Post Gambar Lawa Kat Tempat Awam Kalau Tak

sila cek ada tak gambar u guys dalam page fb ni?
kalau takde cek plak kt fb korang ada x gambar2 yg bakal di curi dan di masukkan dalam koleksi diorang ni.

aku dapat tahu pasal fan page ni sebab terbelek 1 komen yg suruh take action sebab gambar kawan dia ada dalam koleksi diorang ni.

ape benda diorang buat korang g la baca sendiri.
utk lelaki korang tak yah la sibuk2 g tgk sbb semua 18SGX

utk perempuan g la cek sana kalau ada gambar anda dicuri.
jgn marah diowg sebab salah korang jugak kenapa post gambar terang2 sangat.

ini untuk pengajaran buat semua.
ada baik ada buruk jugak page ni buat.

yg buruknya terang2 semua dah tahu
yg baiknya dapatlah kita menjaga batas2 mengupaload gambar yg terhad shj kpd umum.

baik semua kaum tidak mahu gambarnya disini.
so kabarkan pada semua dan report grop page ni taw!!
page owner dah banyak kali dah page dia yg ala2 mcm ni kena delete tapi dia tak serik2. buat juga page tak berfaedah ni .

g cek cepat dan report k!

pencuri gambar gadis- gadis   <----report grop page ni 

11 comments:

  1. thank u for ur info..
    btw, jmput follow blog sy =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mende tak elok patut kita banteras.
      sy pun tertengok komen org ckp ad kwn dia dlm group tu .
      sy pun scroll sampai habis if ada gambar yg sy kenal tp syukur xd :)
      tu sy sebarkan suruh report, kalau sy team fb xlayan :)

      will folow ur blog :)

      Delete
  2. tu la.. kna ajak ramai2 report as spam..
    nnt lama2 fb tu kna block..
    kesian ad kwn dlm tu pdahal dia pakai sopan je..

    ReplyDelete
  3. ada yg pakai sopan pun kena jugak.
    sian tgk.
    diowg tak tahu lak tu.
    tahu mengamuk pun ade tu nnti .
    tp xpela pasni diowg boleh jaga2 nk letak gmba kt public.
    tp certain org mcm xkesah.

    so depends la pada org mcm mna kn .
    sy da byk kali report group tu :)

    ReplyDelete
  4. thank you for the info dear.

    *btw about the corset..
    dear you boleh email me at nikisa_izas@yahoo.com.my and we set the appointment lebih mudah utk explain..corset ni boleh juga beli berasingan..tapi lebih bagus kalau beli full set sbb lebih baik kesannya...:)

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. page dah kena delete dah rasa tp tak tahu la kalau mereka tukar nama.
      ermmm...
      ntah ape ape la page tu
      motif merosakkna akhlak je
      sedih!

      Delete
  6. Replies
    1. jaga2 nanti nk upload gambar kt social media :)

      Delete
  7. Replies
    1. ntah mcm mne plak diorg terikir nak buat page mcm tu.
      sy ada terbaca dlu owner page ckp page dia buat (ala2 mcm ni jgk) byk kali kena delete.
      xtaw apa tujuan dia =.=

      Delete

Rakan Google+

Rakan Blogger