Elak Sakit Pakai Tumit Tinggi - Denhanda

2 May 2013

Elak Sakit Pakai Tumit Tinggi




cantik kan? 
secara jujur memang tiap wanita kat dunia kalau boleh nak cuba sekali pun jadilah pakai kasut tumit tinggi.
memang cantik sangat2!!
kalau perempuan yg memang xbole duk diam bila nampai heels yg cantik2 kat kedai mmg giler kalau pergi kedai kasut.
TAK BELI takpe asalkan dapat test kat kaki ....haaaa! jgn main-main. kalau tak kena kat kaki duk mimpi2 esok bgn pagi lepas kerja singgah balik kedai tu ...hahaha ..betul kan?

mmg seriously kasut tumit tinggi ni cantik . solid . bergaya.
mcm perempuan cantik .tinggi. long hair. kan?
tapi nak pakai sekali sekala tu boleh, jgn pakai kerap sgt tanpa ambil apa2 tindakan pada kaki IF NOT 




tgk kesan jangka panjang dia.
mesti korang pengggemar heels ni tahu tapi buat tak tahu atau memang tak tahu
pakai ikot sedap.
org pakai kita pun nak pakai
memang kalau dah biasa sedap pakai tapi nasihat sy . jagalah kaki anda.
jgn bagi terlalu byk tekanan. jika tidak merana nanti ..hahahah




eh ? apa pulak ni?
nak share dgn pembaca semua, ada jual kasut tapak tinggi.

*ringan
*baldu
*canik sgt!
*many colors

dlm gmbar ni hitam+coklat size 37

rm75/set FREE POSTAGE
minat tglkan komen or email ke ekin.schmidt@gmail.com dgn tajuk NAK HEELS :)


No comments:

Post a Comment

Rakan Google+

Rakan Blogger