Bosan Drama Bersiri Tv3 - Denhanda

26 Apr 2013

Bosan Drama Bersiri Tv3







suka tak tgk drama bersiri ni? sweet kan ? (mata tgn sume kat atas ) haha
aku pun suka tgk but dah bosan. hilang dah sweetnya. and this is just my opinion .
selalu kita tgk drama2 bersiri kt tv3 la selalunya. asyik plot yg sama.

  • -kawen mak ayh tentukan
  • -konflik org ke3
  • -tak suka lama2 suka
  • -adegan-adegan sweet yg astafirullah, membiarkan laki bini dipegang2,dipeluk2 bukan muhrim 
  • -berbaik and happy ending

eiii, korg xbosan ke duduk kt depan tv tu 1 jam?
no tak nafi la aku pun tgk tp tgk just nak taw ap konflik n ceritera cinta plot2 drama baru.

eish...bosanyo 
ada aku jumpa cerita indon best kat tv alhijrah. 
kisah teladan, mmg byk gila terapkan unsur2 agama,
pakaian semua sopan, xd sorg pun lakonkan watak perempuan curang.


please la tv3, jgn menjamu mata byk sgt.
please la tukar plot2 yg menarik dan ada teladan tauladan.
jgn rosakkan akhlak remaja2 zaman milenium ni .

so guys, think positive do positive, stay positive! 



2 comments:

  1. hahaha,..
    1) Kalau sakit datang,mesti kena sakit jantong,barah.
    2)Lokasi penggambaran di pejabat
    3)Makan pulak nak yang tempat standard HOTEL 9 bintang gitu
    4)Hutang pulak,sampai berjuta-juta
    5)Projek pulak,projek berpuloh2 juta
    6)Satu keluarga rebut harta

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha!

      betul!
      ceria pompuan cantik laki ensem
      laki kaya gila
      keje laki nk pilot je
      kereta nk pakai bmw
      takde pon pakai wira
      tak support kete malaysia lgsg =.=

      hahaa

      Delete

Rakan Google+

Rakan Blogger