POSHAM PAA TAMIL MOVIE WATCH ONLINE NOW - DENHANDA

7 Jun 2020

POSHAM PAA TAMIL MOVIE WATCH ONLINE NOW



KREDIT GOES TO NORA RAZALLI

Tajuk: Posham Paa 2019
Durasi: 1 jam 16 minit

Kisah ni inspirasi dari kisah benar yg berlaku di india tahun 1996, dimana seorang mak yg ajar 2 org anak perempuan dia membunuh untuk hidup. Diorang dipercayai dah culik 40 org budak, bunuh 12 org darinya. 5 kes proven.

Dalam cerita Posham Paa ni plak di kisarkan bagaiamana nikhat, seorang wartawan dan gundeep seorang jurukamera merungkai kisah di sebalik kes pembunuhan kanak2 yg dilakukan oleh 3 beranak ni. Mak dia (lupa nama apa) dengan anak dia sis regha dan sikha.

Mak diorang dah mati masa dalam penjara and diorang dua di tempatkan di penjara yg berlainan. Bila nikhat dgn gundeep ni jumpa regha, cerita mcm ni. Bila diorang jumpa sikha, dia cerita macam tu pulak.

Cerita regha dgn sikha tak sama. Kenapa diorang tak nak bagitau hal yg sebenar? 🧐

Regha ni perwatakan dia tak terurus sikit, nampak mcm org gila. Tapi dia ok. Si sikha ni pulak elok penampilan dia kemas je. Cakap pun elok. Tapi betul ke depa dua org ni normal? 🧐

Nikhat ni ingatkan dia soal slidik ni bolehlah lepaskan diorg dari hukuman mati tapi tak boleh jugak.

Kenapa tak boleh? Siapa yg cakap betul? Regha ke sikha?

Apa punca diorang boleh jadi penculik dan bunuh budak2 tu?

Korang boleh tengok kat link ni, tapi subtitle indon macam celaru sikit lah nak faham tapi still boleh faham lah.

https://www.facebook.com/100830628314284/posts/103078358089511/?vh=e&d=n

No comments:

Post a comment

SABUN GHAR BRAND KADAH

SABUN GHAR BRAND KADAH

Rakan Blogger

SABUN NATURAL 100% OLIVE OIL & LAUREL OIL SHJ!!