CARA SENANG NAK BANYAKKAN SUSU BADAN - Denhanda

28 Jul 2019

CARA SENANG NAK BANYAKKAN SUSU BADAN

Bagi ibu2 yg baru melahirkan, tambah lagi anak yg pertama mesti agak sukar untuk menyesuaikan diri pada minggu yg pertama kan? tambah pula susu belum meriah sepenuhnya.

Jika anda baru melahirkan, susu belum keluar lagi, jangan risau! Teruskan menyusukan anak anda sekerap yg mungkin untuk merangsang penghasilan susu yg lebih banyak.

Perlu di ingatkan bahawa, jika TIADA HISAPAN ANAK, makanya SUSU TIDAK akan keluar.


Image result for newborn breastfeeding frequency


Biasalah kalau baby yg jenis tidur je, nak pula yg ada kuning sikit.Memang susah nak kejut bangun menyusu. Memang liat mata diorang nak buka apatah lagi nak buka mulut menyusu kan? hihi 

kalau kes begini, ibu perlu marmet(boleh google/youtube cara marmet yg betul) atau pam sekejap sampai susu putih keluar. Then bila dah mula keluar, direct feeding bayi anda seperti biasa..

Marmet/pam untuk stimulate breast kita mengeluarkan susu.


Tapi langit tak selalunya cerah, ada yg dalam pantang shj meriah susunya, then lepastu kais pagi makan pagi, kais petang makan petang..sedih kan? Tapi takpa! meh nak share 1 makanan sunnah yg boleh membantu penghasilan susu meriah dan insyaAllah berkekalan meriahnya..







AMOORA SUPERFOOD bukan Jamu, bukan maajun, bukan supplemen kesihatan, bukan ubat kurus,bukan ubat kuat, dia hanyalah sejenis makanan gabungan 15 jenis SUPERFOOD iaitu jenis makanan yang kaya dengan pelbagai nutrisi, vitamin, dan antaranya dirakamkan oleh ALLAH didalam Al Quran, makanan kegemaran Para Nabi,Para Sahabat dan wali wali Allah. Kenapa makanan dipanggil "SUPER" atau hebat, kerana semua gabungan yg ada dalam amoora superfood adalah makanan hidup yg tidak dimasak, kaya dengan biophotons. 


Antara Khasiat AMOORA SUPERFOOD: 



Cara makan AMOORA SUPERFOOD kemam biar mencair dalam mulut,rasai dan bayangkan cahaya cahaya biophotons dan vitamin ini meresap masuk dalam setiap sel dan darah anda. Pejam mata, dan ucaplah terima kasih kepada ALLAH AR RAHMAN AR RAHIM yang izinkan kita memakan makanan yg kaya dengan nutrisi dan lengkap dengan vitaminnya,semoga menjadi asbab hilangnya pelbagai penyakit dalam darah dan badan kita, berserah diri mohon Allah merawat kita, AS hanyalah ikhtiar. ================================ 
Image result for AMOORA

100 Gram tak termasuk bekas 

Sebekas lebih kurang 15-20 biji,gentelan sebesar ibu jari lebih kurang, gemok gemok 😆 Tahan sebulan ke tak? Tengok pada cara pengambilan Tuan /Puan, nak jimat tahan lama, ambik sebiji bahagi dua pun boleh, nak telan sebotol sehari pun sebenarnya tiada masalah, sebab AS bukan ubat / jamu😅 

Nak jimat makan sebiji je sehari hehe tapi kesan terbaik 4 biji sehari .

2 biji pagi 2 biji malam
Jika gentelan besar sudah cukup 1 biji pagi,1 biji malam

No photo description available.

Image may contain: food

TESTIMONI AMOORA MEMERIAHKAN SUSU BADAN :

Image result for KHASIAT AMOORA

Image may contain: text


NAK CUBA ATAU NAK TANYA2 LAGI BOLEH TERUS WASAP
0149130342

HARGA CUMA RM35 SHJ!
MEMANG BERBALOI! 





No comments:

Post a Comment

SABUN GHAR BRAND KADAH

SABUN GHAR BRAND KADAH

Rakan Blogger

SABUN NATURAL 100% OLIVE OIL & LAUREL OIL SHJ!!