VEIL IZARA AISHAH MACAM ALAS MEJA? - Denhanda

19 Nov 2017

VEIL IZARA AISHAH MACAM ALAS MEJA?




Korang semua mesti dah tengok LIVE izara aishah nikah haritu kan?

macam biasalah for sure lah cantik kan sebab dia ni memamg dah naturally beauty pun :)
Tapi yg jadi isu sekarang adalah veil/kerudung yg dia pakai tu.

NAMPAK LAIN MACAM KAN?

bagi MG memang cantik tapi macam berat gila dan keras atas kepala dia tu.

MEMANG this type of head cover ada wanita melayu pakai dan ada some of it macam cerita hindustan kahwin tu kan?

Tapi bila kita tgk balik wanita melayu dan wanita india yg kahwin tu, head cover dia mcm just nice but this one buat netizen kecam je ..hihi


Ada yg cakap macam alas meja mak dia lah
ada yg cakap mcm roti tisu lah

and so on lagilah ..huhuhu..


ape pun designer dan enhanced lah design ni jadi mcm dia punya idea sendiri kan?
expert designer mestilah ada enhanced, mana boleh copy cat!

tak power lah camtu kan?

ape pun, kita doakan semoga pasangan ini bahgia ke anak cucu!


TAHNIAH IZARA AISHAH! :)











No comments:

Post a Comment

Rakan Google+

Rakan Blogger