MENYESAL GUNA SHAMPOO SANTAN MY HOME LAB - Denhanda

20 Nov 2017

MENYESAL GUNA SHAMPOO SANTAN MY HOME LAB

Image result for shampoo santan my home lab


Ni shampoo santan myhomelab.
Korang jgn salah plak sebab skank dah banyak jenis shampoo santan yg keluar since shampoo ni viral.
MG dah guna shampoo ni hampir setahun dan MG menyesal tak kenal shampoo santan ni dari awal tau. hihi :)


FEDBACK MG SENDIRI YG GUNA SHAMPOO SANTAN NI:

1. Rambut lembut tak perlu conditioner
2. Rambut dah kurang gugur.
3. Anak rambut mencanak canak naik nya tau!
4. Kelemumur dah takde tapi yg ni take time sikit 
5. Kepala dah tak gatal


mana meyesalnya?
menyesal lah pada siapa yg tak cuba tu 


kalau nak cuba #shampoosantan ni korang g wasap "shampoo santan" ke 014-9130342
korang cakap MG suruh wasap then nanti seller tu boleh bagi HARGA SPEACIAL kat korang tau! 


sekarang dah add on new formula
ada vitamin bagi lagi SIHAT rambut kita tau! 

eh lupa plak nak cerita yg dia ada HAIR OIL sekali

Image may contain: text

hair oil dia ni best juga sebab tak melekit, wangi and ofkos byk benefit dia tau 

kalau korang nak try sekali boleh lah wasap number kat atas tu jugak :)



No comments:

Post a Comment

Rakan Google+

Rakan Blogger