LEMAK BABI DALAM MINUMAN SOYA - Denhanda

7 Dec 2016

LEMAK BABI DALAM MINUMAN SOYA

 


Tak tahu lah MG tapi rasa soya drinho ni lain sikit
macam berlemak dan lekat kat tekak kalau minum
MG memang dah lama gila tak minum soya

sejak2 orang kata yg soya ni banyak keburukan dia kalau minum overdose
Kalau tak dulu memang nak kata tiap2 hari minum soya
Masa study dulu lah
Yelah dulu ingat minum soya banyak2 cerdik boleh jadi doktor ke lawyer ke
sudahnya jadi diri sendiri je 

hahaha

So, korang ni ade lagi MG nak share MAKANAN YG MENGANDUNGI LEMAK BABI






Ok, so now dah tahu kan?
Boleh lah elakkan sebab mostly yg di detect ni bukan makanan ruji kita semua

subhah?
dari makan yg subhah better tak yah makan kan?

No comments:

Post a Comment

Rakan Google+

Rakan Blogger