TUKAR KAD BSN ANDA SEBELUM JULY 2016 - Denhanda

25 Jun 2016

TUKAR KAD BSN ANDA SEBELUM JULY 2016



MG pun memang ada dengar org dah war2kan yg BSN memang tukar kad baru.
kad lama certain orang dah tak boleh guna
cip dah tak boleh detect!

kan menangis je depan ATM tu nanti.
so better yang mana GAJI guna BSN tu hope korang curi masa TUKAR KAD BSN LAMA PADA YG BARU atau keluar duit siap2 letak la mana2 dulu kalau belum masa pergi BANK BSN nak tukar baru.

dan ini adalah screenshoot PENGGUNA BSN dengan PIHAK BSN MENGENAI KAD BSN:








kad yg baru ni KAD DEBIT BSN.
so, korang boleh swap je mana2 kaunter yang ada tulis VISA.
tak perlu nak bawak duit banyak2 dah dalam wallet.

bagus KAD DEBIT ni.
no charge and tak hutang2 sebab kita guna duit kita sendiri.
ade duit baru boleh swap ye! 


so, jangan lupa tukar cepat2 tau KAD BSN korang yg lama tu.

MG dah lama tak berurusan dgn BSN.
rasa mcm nak pergi update and dapatkan kad DEBIT BSN ni jugaklah! 



2 comments:

  1. Pertukaran kad baru dicaj x?brpa rm?

    ReplyDelete
  2. tak kena cas pun

    pegi bank ckp nk tukar then dia suruh bagi kad lama n ic

    tgu jap...
    then setel! :)

    ReplyDelete

Rakan Google+

Rakan Blogger