KUALI DIAMOND GOSHOP TAK DE KUALITI - Denhanda

3 Jun 2016

KUALI DIAMOND GOSHOP TAK DE KUALITI





MG pun ada tengok iklan kat GOSHOP tu. 
mmg bila tengok chef tu masak guna kuali DIAMOND tu mmg rasa jam tu jugak nak beli tapi tahan nafsu la sebab dapur tu masih punya kuali and pan yg masih elok digunakan.


tapi tiba2 ada dapat fedback yg KUALI DIAMOND beli kat GOSHOP tu takde kualiti.
pakai 3 bulan dah jahanam.

ni dia share.



buyer cakap dah tanya pihak GOSHOP and ASTRO tapi still takde jawapan dia.


eish! nk kata buyer menipu pun rasanya mcm tak mungkin.
nak kata kuali jadi cmtu sebab masak hari2 pun tak mungkin. 


korang penah beli tak kuali tu?
ok ke?


tapi lepas tu MG google lagi rupanya ade lagi jugak jadi mcm ni 




kuali4

kuali3


MG beli non sticky pan wktu promo baru berapa ringgit pun tak teruk mcm ni lekat kalau goreng telur elok je..

haish!


4 comments:

  1. tu yg takut nk beli online brg2 dapur cm ni tkt kena tipuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulah!
      nasib MG dapat tahan nafsu kalau tak mmg senasib dgn org tu ..huhu

      Delete
  2. min, die beli kat tv2 la...bukan go shop..(klu baca kat status die la)...tengok kotak die je dah tau bukan kotak go shop...go shop bukan bersiaran di tv2...dia tv astro..beli kat tv2 tapi komplen kat astro memang la die xlayan...pastu macam xsama aje ngan yang strom diamond kat go shop tuh..

    ReplyDelete
  3. Anonymous09 June, 2016

    min, die beli kat tv2 la...bukan go shop..(klu baca kat status die la)...tengok kotak die je dah tau bukan kotak go shop...go shop bukan bersiaran di tv2...dia tv astro..beli kat tv2 tapi komplen kat astro memang la die xlayan...pastu macam xsama aje ngan yang strom diamond kat go shop tuh..

    ReplyDelete

Rakan Google+

Rakan Blogger