HABIB JEWELS JUAL EMAS PALSU - Denhanda

3 Jun 2016

HABIB JEWELS JUAL EMAS PALSU

MG tengok ada sorang akak ni share post dia sekali dengan resit yg dia beli emas kat HABIB ni.

dia nak trade in necklace ni tapi kedai emas cakap rantai emas dia tu palsu.

maun tak mengamok sebab HABIB emas dia mahal !!














eish! takut plak kalau mcm ni ..

rantai ni nampak je halus tapi lepas di timbang tara maun nak dekat 1k plus jgk ni .


ape pun ..lepas beli emas terus ke kedai emas lain ye untuk make sure emas kita beli emas

kalau jadi mcm ni setahun akak ni pakai dah 
sian dia




6 comments:

  1. sik baik dia simpan resit boleh jg buat tuntutan...tp emas skrg x mcm dulu ringan ya amat pastu mcm 'hilang value' je...takuttt

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul..emas dulu padu..hari tu MG kerat sikit gelang ibu sebab besar sgt then jual balik..sikit je pun dah ada rm300 lebih..teperanjat tp betulah emas padu ...mcm skank emasnya berbunyi bunyi mcm emas mainan je ..hahha

      Delete
  2. kena hati-hati beli emas skang ni MG...

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul!
      dahla makin mahal dpt lak mcm ni mmg menagis bucu katil ..huhu

      Delete
  3. Sekarang ni byk yg palsu.memang kena hati2..tgok macam kes ni..habib kot..bukan company kecik2 kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. tula pasal ...tatau la ape folow up kes akk ni

      Delete

Rakan Google+

Rakan Blogger