BERTAUBATLAH CIKGU AINA SALLEH DARI MAKAN DUIT HARAM - Denhanda

13 Jun 2016

BERTAUBATLAH CIKGU AINA SALLEH DARI MAKAN DUIT HARAM



Asam garam bisnes online ni kadang2 jumpa seller yg tak bertanggunjawab.
senang sangat dengan rasa tak bersalah tipu duit orang.

janji macam2 last2 duit ambil barang takde.
MG pun penah kena and MG dah muak mintak and anggap bukan rezeki dan jadi pengajaran jelah kat MG.

so, now MG nak share tentang KES PENIPUAN yg di buat oleh cikgu aina ni..

kes cikgu aina ni dah berlaku sejak 5 tahun lepas dan masih aktif sampai sekarang.




sepupu sepapat kawan2 yg kenal dgn dia ni tolong suruh dia bertaubat dan perlahan lahan pulangkan duit yg telah dia ambil.

ceritakan yg sebenarnya JIKA dia org tgh dan kena anaya juga 














antara conversation aina dgn mangsa2











ANTARA KES DGN CIKGU AINA :

- EMAS
- PENDRIVE DIDI & FRIENDS
- KAFTAN BUDAK
- SET BAJU RAYA
- TEMPAHAN BAJU RAYA



MG share dekat blog MG sebab MG tgk cikgu ni amount yg dia ambil taklah byk sgt.
masih boleh berunding dan refund.

so, MG nak dia taubat dari keje2 menipu ni.

MG nak dia sedar dan jangan buat dah keje2 menipu ni.
hidup pun tak aman.
dia ada anak2..takan nak bagi anak makan duit haram.

banyak lagi jerung2 kat luar sana.
nasihat MG, korang yg berurusan online tu hati2 ye ..

kalau nak buat transaction yg besar pastikan anda kenal dgn siapa anda berurusan tu.




sekian.


10 comments:

  1. Mcm2 cara skng org nk kaya... Ishhh ish..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulah kan?
      sanggup dia tipu sana sini and snaggup plak dia tahan baca watsup2 sms2 org maki2 dia nak duit balik..hurmmm

      Delete
  2. mmm adakah dalang di sebalik nama ini? kite kena siasat jg... tp kalau betul n benar org nyer... hrp2 ramadan kali ini memberi dia keinsafan dan seterusnya bertaubat

    ReplyDelete
    Replies
    1. tula kan? kaalu dia org tgh shud be dia kena kedepan la tampil explain n org akan faham

      Delete
  3. adussss....x tkut ke mkn duit haram ni?

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. takde tujuan nak malukan dia cuma nak dia malu dgn tuhan dan family and bertaubat sbb duit yg dia makan tu boleh kira and boleh bayar lagi ..

      Delete
  5. Dalam bulan yang mulia ini, harap2 insaflah Cikgu Aina dan yang seangkatan dengan nyer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyAllah amiiin ...semoga dia dan diri kita sendiri mendapat hidayah dari nya :)

      Delete

Rakan Google+

Rakan Blogger