V-C INJECTION MURAH BAWA MAUT - Denhanda

18 May 2016

V-C INJECTION MURAH BAWA MAUT









Ini kes terbaru seorang customer saya.
Beli produk suntikan Vitamin C secara online.
Beliau belum lagi ambil suntikan, katanya baru saja cuba-cuba try test sapu cecair yang dikatakan Vitamin C itu di tangan dan badan. Bila bangun keesokan pagi, katanya habis tangan dan kawasan lain di badan yang beliau sapu cecair itu, menjadi *kemerahan* yang dahsyat, *gatal* dan meninggalkan *stain* pada kulit.
Datang farmasi sebab *panik* dan nak cari ubat hilangkan gatal dan kemerahan.
Saya belek kotak produk tersebut.
Jelas ia produk dari negara luar dan tiada nombor pendaftaran.
Saya pelik kenapa pelanggan tersebut boleh percaya dan terpengaruh nak beli dan guna produk sebegini?
Tambahan lagi, produk suntikan Vitamin C tidak boleh dijual secara online kerana ia tidak mendapat kelulusan KKM dan dah namanya suntikan..mestilah dilakukan sendiri oleh doktor bertauliah.
Saya tanya,
Siapa yang nak inject ni?
Diam
Beli dengan siapa?
Kat online ( muka dah takut tak nak bagitahu saya siapa seller )
Cik tahu apa kandungan dalam ni?
Tak tahu..
Jadi, kenapa beli?..
Diam..
Ini cik baru sapu pada kulit dah jadi macam ni.. Bayangkan apa kesannya jika dah masuk ke dalam badan. Kita tidak tahu apa bahan kimia beracun yang terkandung dalam bekas kaca itu. Mujur cik bertindak awal dengan menghentikan penggunaan produk tersebut serta-merta.
.
Saya mohon..semua tolong lah berhati-hati daripada membeli produk sebegini di online.
Suntikan vitamin C tak berdaftar akan mendedahkan kepada risiko kemudaratan pada wajah dan tubuh badan seperti jangkitan pada kulit, jangkitan pada salur darah dan kerosakan buah pinggang.
Usah terpedaya dengan produk kosmetik yang tidak meletakkan maklumat produk dengan tepat.
Biar lah tak secantik che ta,
Yang penting kulit muka kita selamat.

--------------------------------------------------------------------------
MG memang jual produk2 luar negara juga tapi MG akan pastikan tiada kesan buruk macam ni baru MG jual.


bukan MG main jual je.
kesian pada pembeli nanti .
kita meniaga bukan takat nak untung je.
cuba kita jadi pembeli tu, kesian

V-C INJECTION ni kita sapu je pada kulit
tak galakkan pada customer untuk inject je
sebab korang manalah tahu nak inject macam mana kan?
so! bukan salah produk ye. salah diri sendiri tak reti nak guna V-C INJECTION ni.

consult betul2 dengan penjual ye.
nak cuba?
sapu2 je tau boleh cantik ! 
sms/watsup ke 014-9130342

mana yg baik kita jual dan share
mana yg tak elok even untung lebih , MG tak sanggup jual.

hati hati ye..


BERMINAT NAK BELI BARANG BERKUALITI DENGAN MG 

TEKAN LINK NI 

PRODUK KECANTIKAN MG<< TEKAN SINI






No comments:

Post a Comment

Rakan Google+

Rakan Blogger