PADINI SALE SESAK DI IOI MALL PUCHONG [4 GAMBAR] - Denhanda

24 May 2016

PADINI SALE SESAK DI IOI MALL PUCHONG [4 GAMBAR]







hari tu semua PADINI STORE ada sale ni 

baju dari RM3 ++

baju budak2 la syok mak ayah beli bebanyak.
MG tak kuasa nak beratur dari luar sebab nak masuk ada limit dia ..
sebab hari tu orang penuh dalam tu sampai ada budak hilang ..hahha


mak leka beli belah sampai anak p mana dah tak tau.

memang panjang gila nak beratur sebelum masuk tu.

yg hairan nya hari bekerja pun pjg juga org beratur ..








fedback dari yg pergi :

- beratur tak la lama dalam 20-30min 
- baju2 dalam tu kena berebut and size dah campur2 dah
- stroller letak tersusun je kat luar store tu.
-sediakan lah bag yg elok sikit sebab PDI STORE ni dah bagi and ikat bag plastik mcm sampah plak MG tgk .. hehehehe..



so, ada lagi 5 hari korang boleh pergi jengah sebab memang diorang tengah clerance

hari2 diorang load stock baru


tapi pergi awal lah...
dah masuk pusing puas2 jgn bayar dulu sebelum rasa puas.


HAPPY SHOPING AT PADINI STORE IOI MALL PUCHONG!!!

2 comments:

  1. Huhu, jauh sgt kat puchong tu MG... tp ada juga kawan yg suh pegi sebab baju baby mmg murah sgt2 katanya! Huhu... pegi sogo sale ajelah jumaat ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. jenguh nak q dear
      kalau sangup boleh la nak pegi ..hehe
      aah, g sogo
      ataupun pergi OKBB pun ade buat sale baju n brg baby :)

      Delete

Rakan Google+

Rakan Blogger