OKBB BARANG DAN BAJU BABY SALE MURAH TILL 29 MAY [21 GAMBAR] - Denhanda

25 May 2016

OKBB BARANG DAN BAJU BABY SALE MURAH TILL 29 MAY [21 GAMBAR]

Haaa, semalam MG dah update pasal sale PADINI kat IOI MALL PUCHONG kan?

so, korang yg nak beli baju budak or cari barang baby boleh la terus ke depan lagi pergi kedai OKBB ni ye.

dekat je dari IOI MALL tu .
dari sesak2 beratur lama kat PADINI tu 
better pergi sesak dengan mommy yg sama2 mood cari baju and barang anak je kan? 
hehe

nah MG belanja gambar sekitar SALE OKBB PUCHONG! 


















































nak pergi?
nah ni map OKBB PUCHONG !
memang berbaloi and murah murah baju budak2


better la beli murah sebab budak cepat besar 
now kan ekonomi sikit
dari beli sehelai RM30 
better beli 1pc RM5 dapat 6pcs 
boleh ganti2 buat basahan kat rumah kan?






No comments:

Post a Comment

Rakan Google+

Rakan Blogger