GANJARAN RM2000 PADA SI PEMULANG BAG - Denhanda

24 May 2016

GANJARAN RM2000 PADA SI PEMULANG BAG




Haritu ade jgk MG baca brader ni kereta dia kena pecah
habis laptop dia kena kebas.

so, dalam tu full of his hardwork and life memory.
dia nak benda2 dalam tu.
sangat penting sampai dia sanggup reward RM2000 pada si pencuri 


kejadian berlaku di TESCO AMPANG

so, hope si pengambil pulangkanlah.
suh mangsa sms alamat then ko pos lah kalau takut nak jumpa depan2.

yelah, takut jugak si pengambil ni kot kot mamat ni bawak polis kan? hehe


MG harap mangsa dapat balik apa yg dia nak tu . insyaAllah. ameen 


No comments:

Post a Comment

Rakan Google+

Rakan Blogger