AFFILIATE JUNCTION ADALAH HARAM DAN MENIPU - Denhanda

18 May 2016

AFFILIATE JUNCTION ADALAH HARAM DAN MENIPU





MG  rasa semua MLM ni tak tipu tapi depends pada kita sendiri larat ke tak nak BUAT MLM tu.

cth:

kita perlu tahu juga MLM ni jual duit ke or jual barang.

kalau JUAL DUIT/ORANG memang kita akan mampus!!
sebab kita pun akan TERJUAL.

haha!


MACAM MANA NAK TAHU MLM JUAL BARANG/JUAL ORANG?

1stly bila kita bayar modal kita akan dapat BARANG 

BARANg yg berguna ye
bukan CD ke risalah risalah or kata kata manis.

sebab ada barang adelah DUIT MODAL yg akan kita dapat semula nanti.

MG tak faham mcm mana ntah diorang diorang yg kena tipu PULUHAN RIBU ni boleh percaya yg senang2 je diorang akan jadi KAYA macam org yg approach tu!

YA ALLAH!!
bawak bawaklah mengucap ye sebab takde benda yg datang bergolek !


diorang yg atas atas je kaya melana sebab boleh goyang kaki anak2 buah buat kerja dia dapat %.

and memang owner MLM akan labur banyak pada few orang atasan MLM ni bg org lain nampak kejayaan diaorang tu.

UMPAN jer tu ..

so, korang !

please la ...jangan termakan pujuk rayu MLM ni.

nak kaya kerjalah 
guna otak tu !






No comments:

Post a Comment

Rakan Google+

Rakan Blogger