VIDEO SERANGAN GANAS PEMBELI TUDUNG FAREEDA ADALAH 1 PERTANDINGAN - Denhanda

5 Apr 2016

VIDEO SERANGAN GANAS PEMBELI TUDUNG FAREEDA ADALAH 1 PERTANDINGAN




Sejak 2 3 hari ni heboh dengan tudung fareeda tu .
alaa, yg sesak2 laki perempuan berebut nombor giliran tu.
MG tgk ada akk tu kesian tudung fareeda dia nak dkt tercabut dah ..hihi.


tudung fareeda ni bangla yg buat. 
costing tak sampai RM20 pun 
tapi kita sedia maklum power of branding yg jadikan tudung tu mahal.

and kita faham tu semua nak cover cost marketing pekerja and lain2.
itulah bisnes sebenarnya.


berbalik kepada video tu.

pihak fareeda ada buat contest rupanya.
patutlah org menjerit2 meroyan royan

tapi ..yg peliknya kita duk tgk video yg tu satu je.

tapi hadiah banyak .
pelik?
mungkin fitnah kot pertandingan video terganas tu ..allhualam.


dan yg pasal org bersesak sesak.
tidur di kaki lima tu .

ada juga org komen mengatakan bahawa mereka DI BAYAR untuk menjadi sebegitu.

yeke?
mungkin boleh jadi and mungkin juga fitnah.


tapi even tho ianya berbayar pun kita faham itu adalah salah 1 startegi marketing.
tapi pihak FAREEDA supposely alert la sebab mereka jual tudung.

dah tudung singkat then biar laki perempuan berimpit mcm tu.

jgn lah sengaja nak jadikan isu.
nanti mula lah nak cakap yg kami JELES dgn kerakusan peminat tegar FAREEDA.

harap MAWAR n FIZO dapat perbaiki dan perjelaskan isu2 ni.
dan jgnlan bukak kedai kecik then invite beribu org.

kesian kat org .


No comments:

Post a Comment

Rakan Google+

Rakan Blogger