SEWA BAS HARGA MURAH SELURUH MALAYSIA - Denhanda

26 Apr 2016

SEWA BAS HARGA MURAH SELURUH MALAYSIA



Haaa... selalu ada rombongan kawen ke rombongan pejabat ke atau rombongan sekolah pergi ramai ramai mesti perlu kenderaan yg besar macam BAS kan?

so, korang tayah risau sebab MG akan bagi HARGA SPEACIAL untuk yg nak sewa bas cuti sekolah ni.


korang boleh sewa bas nak kemana pun .


  • KENDURI KAWEN?
  • ROMBONGAN SEKOLAH?
  • ROMBONGAN PEJABAT?
  • MELANCONG MAKAN ANGIN ?
  • KEM?
  • KURSUS?
  • DLL

HARGA SEWA BAS TERMASUK SEKALI PEMANDU ye!


yelah. kalau bas je nanti sape plak nak bawak kan?
lesen bas dengan lesen kereta tak sama! hehe


so, korang nak memerlukan SEWA BAS dan nak HARGA SPEACIAL


  • BAS CANTIK
  • AIR COND SEJUK 
  • SELESA
  • SEDAP MATA MEMANDANG
  • DRIVER PRIHATIN


boleh sms/watsup ke 014-9130342


ke mana sahaja korang nak pergi even tho ke singapore also can tapi passport anda anything tu korang setel dulu la ye.


kami bawak je.

SEWA BAS - 014-9130342

2 comments:

  1. Berapa harganya.kena pm dulu ke.hehe..

    ReplyDelete
  2. yup, watsup MG nanti kita kira harga nak pergi ke mana and berapa hari

    harga sekali dengan driver and driver sgt humble ^__^

    ReplyDelete

Rakan Google+

Rakan Blogger