NASI LEMAK AIR ASIA ADA CICAK - Denhanda

6 Apr 2016

NASI LEMAK AIR ASIA ADA CICAK



MG baru je lepas booked kan tiket member sambil offer dia nak meal ke tak cakap nsi lemak sedap!

tup tup ade news plak NASI LEMAK ada cicak ni 

aish!

bg MG perkara ni normal je sebab ni kira nasib tak baik lah

meaning QUALITY CONTROL AIR ASIA ni stil kena improve lagi  ni.

bab cicak ni .. tak lalu lah org nak makan nasi lemak ni 2 - 3 bulan

lepas senyap nnti makan balik . hehehe 










Penumpang temui cicak dalam nasi lemak Air Asia hingga menyebabkan keracunan makanan.
Aduan oleh Waseem Abbas








1 comment:

  1. duh enaknye,, hmmm jangan lupa mampir ya untuk melihat semua koleksi template kad kahwin ku,,,

    Design kad kahwin

    ReplyDelete

Rakan Google+

Rakan Blogger