BAHAYA WANITA BERGINCU MERAH TEBAL KETIKA PERGI KENDURI - Denhanda

20 Mar 2016

BAHAYA WANITA BERGINCU MERAH TEBAL KETIKA PERGI KENDURI






Kenduri bukan hari2
kadang2 bukan tiap2 bulan kan?


so, MG paham sangat bila ke kenduri je mesti nak bibir tu merah makngah kan??

hihi..



Hihihi..

so, korang ladies lepas ni kalau pergi kenduri tu, lepas minum tengok cawan ade kesan lips tu tolang la lap sikit dengan tisu ea..

memang susah nak sental kalau jenis yg melekat banyak sgt kat cawan jenis ni..


kalau melekat soft2 je color dia takpe,

rugi pula org buat sewa pinggan cawan sebab nanti takde dah org nak sewa sebab kesan gincu awak tu .

hihi


#mudahterhibur 

4 comments:

Rakan Google+

Rakan Blogger