TEMPAT SCAN 2D 4D 5D SCANNER PEREMPUAN MURAH AREA KL/SELANGOR - Denhanda

6 Feb 2016

TEMPAT SCAN 2D 4D 5D SCANNER PEREMPUAN MURAH AREA KL/SELANGOR



Now mood MG nak share maternity part :)

so, MG nak share TEMPAT SCAN PREGNANCY dan yang paling ramai ibu ibu hamil cari adalah doktor/scanner PEREMPUAN kan?


tempat ni memang semua SONOGRAPHER dia perempuan.

actually diorang ni bukan doktor.

TIADA SEBARANG UBAT akan di berikan ye :)

ni tempat just nak SCAN nak tengok tumbesaran baby dalam perut je.
tapi! diorang ni boleh je advise what not to or what to do if something2 happen.

and diorang boleh suggest kan lah ape2 yg perlu kita buat.

bukannya takde ubat bermakna diorang ni KOSONG pasal dunia kehamilan. TAK TAK!

semua sonographer dia baik and ramah.

tanyalah ape nak tanya :)




TEMPAT : SONOWORLD HULU KLANG

ALAMAT: BG 14 RESIDENSI BISTARIA UKAY BESTARI, HULU KLANG, Jalan Ukay Bistari, Taman Ukay Bistari, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia

NO. PHONE: 03-4162 2754/010-: 25 6224

EMAIL support@mysonoworld.com

WAKTU OPERASI : *TENGOK JADUAL*


1. GROWTH SCAN / SCAN BIASA

RM50/SESI

Pemeriksaan imbasan bunyi bagi pengesahan kandungan serta melihat perkembangan asas janin. 
RM 80 untuk kembar
Melibatkan pengukuran saiz janin, lokasi uri, air ketuban, bilangan janin serta jantina (pilihan)
Sesuai bg awal kehamilan hingga 40minggu
Report Ringkas disertakan




2. DETAIL SCAN 

RM150/SESI

Pemeriksaan imbasan bunyi secara terperinci bagi setiap bahagian/organ bayi serta kandungan. RM 280 untuk kembar

Melibatkan imbasan asas seperti GROWTH SCAN dan diteliti setiap organ bayi seperti otak, tempurung kepala, facial, tulang belakang, tulang-tulang utama serta jari kaki tangan, organ dalaman seperti jantung, hati, perut, peparu, usus, tali pusat, pundi kencing dan lain-lain
Kedudukan uri, jenis dan bentuk serta kajian Doppler (jika perlu)
Digalakkan pada usia kandungan 20-26 minggu
Full Report disertakan
CD disertakan
Gambar Hitam Putih disertakan








**semuanya by appoinment melalui email 
***scan pakej yang murah
***setiap scan akan diberikan detail ringkas and beberapa keping 2D image.


so, kalau takat nak tengok development baby tu. RM50, MG rasa berbaloi lagi la. sebab paling murah MG pernah tahu RM70 area KL/SELANGOR ni.

BOOKING APPOINMENT ANDA DI SINI>>>>BOOKING<<<<


MORE DETAIL CHECK ON THEIR WEBSITE : http://mysonoworld.com

1 comment:

  1. lama tak jenguk blog MG tuptup dah ada baby..tahniah tahniah..smoga dpermudahkan

    ReplyDelete

Rakan Google+

Rakan Blogger