Giveaway nurinkhairi x SHAKLEE Collagen Powder - Menangi Penginapan Swiss Garden Resort - Denhanda

3 Feb 2016

Giveaway nurinkhairi x SHAKLEE Collagen Powder - Menangi Penginapan Swiss Garden Resort


Cara-cara untuk menyertai giveaway ni sangat lah senang:

1. Follow blog nurinkhairi ni
2. Post entry dengan tajuk:

Giveaway nurinkhairi x SHAKLEE Collagen Powder - Menangi Penginapan Swiss Garden Resort

     (a) Wajib sertakan gambar giveaway di atas dan backlink pada post nurin ni
     (b) Untuk pembaca yang takde blog, boleh skip step ni

3. Jawab satu soalan berdasarkan artikel SHAKLEE Collagen Powder kat bawah:

Pengambilan SHAKLEE Collagen Powder yang diekstrak daripada ikan merah lautan dalam bermutu tinggi, dapat membantu mengurangkan kedutan dan garis halus. Jawab YA atauTIDAK?



senang je soalan dia kan?
jom join :)

2 comments:

  1. all the best !!!


    Jom vote blog acik di MSMW 2016 : Cara mengundi di sini

    ReplyDelete
  2. tq join..datang balik dalam minggu ni utk tau result ye

    ReplyDelete

Rakan Google+

Rakan Blogger