SALAH KE KALAU ISTERI MINTA IZIN SUAMI NAK BELI BARANG PERIBADI?? - Denhanda

20 Jan 2016

SALAH KE KALAU ISTERI MINTA IZIN SUAMI NAK BELI BARANG PERIBADI??

gambar sekdar hiasan jamu 


MG ada terbaca 1 post di fb dari SELLER JAMU ni.

dia macam memperlekehkan seorang ISTERI yang nak minta izin dari suaminy untuk beli keperluan/ alatan kebersihan peribadi.


mungkin setelah bertanya kan itu ini pada SELLER JAMU ini 
setelah mendapat penerangan yang lengkap maka si BAKAL PEMBELI ingin meminta izin suami nya dahulu sebelum membuat pembayaran.


si SELLER terus post 




MG rasa seller jamu ni tak sopan.

bagi Mg takde salahnye isteri tu nak minta izin suami dia.

mungkin lepas dapat penerangan dari seller dia senang nak explain kat suami dia dan bila suami dia faham baru suami dia bagi duit untuk beli barang tu.

mana bukti seller yang suami dia tukar rim?

tak boleh ke seller berpendapat yg baik2 je?

rezeki tu kan dari ALLLAH.


insyaAllah..ada rezeki tak kemana kak seller jamu :)


SELLER JAMU tu tak patut nak perli customer dia macam tu.

mungkin seller tu sakit hati tak terus close deal.

padahal setiap post dia tulis 

#freeconsultation #naktanyapepunboleh


korang rasa?

No comments:

Post a Comment

Rakan Google+

Rakan Blogger