HIPSTER TREND YANG MEMBAZIR - Denhanda

12 Jan 2016

HIPSTER TREND YANG MEMBAZIR

HIPSTER = a person who follows the latest trends and fashions, especially those regarded as being outside the cultural mainstream.






so, daripada meaning HIPSTER tu sendiri kita dah memang boleh detect yg akan berlaku pengaliran duit kat situ.

memang, nanti ada orang kata.

"depends la mcm mna hipster org tu, kalau dia mampu 2x hispter pun boleh!"

yes! memang! MG pun stuju 

tapi masalah nye skank ramai yg ajet2 hipster pastu nyusahkan org.
org tu mcm mak ayah la sebab tak keje lagi so mak ayah la bank diorang.

and lagi satu kadang2 HIPSTER ni MENGARUT!

jual air dalam bekas darah
buh makanan dalam pamper
buh makan dalam kasut lah

yang nonsense2.

HIPSTER la sangat! 
hahaha

hipster ke tak ke MG tak kesah as long korang tak menyusahkan and pandai jaga diri memasing 

ok. bye :)



2 comments:

  1. Hipster lah sangat...
    seriously merepek jer diorang nie..

    ReplyDelete
    Replies
    1. merepek kan?
      mcm bgus je nak buat trend baru tp nonsense
      haha
      kesian :P

      Delete

Rakan Google+

Rakan Blogger