First Segmen : Mini Giveaway By Si Chubby - Denhanda

12 Jan 2016

First Segmen : Mini Giveaway By Si Chubby

http://sichubbyy.blogspot.my/2016/01/first-segmen-mini-giveaway-by-si-chubby.html



i) Apa impian korang yang sebenarnya ? And apa usaha korang untuk mencapai impian tu ? Kalau tidak tercapai ,apa korang akan lakukan ?


Impian kerjaya besar MG adalah untuk menjadi online motivator. sebab nowadays semuany kan di hujung jari. so, MG memang dah 2 tahun dalam bidang online ni dan adelah few program online yg MG buat. tapi tak secara meluas lagi la sebab MG kendali kan sorang diri lagi. so, harap lepas ni MG akan makin di kenali dan bergiat aktif dalam motivator online ni. kalau tak tercapai pun MG rasa puas hati juga sebab bukan senang nak org percaya kat kita and minta nasihat kat kita. MG akan berusaha lagi untuk mencapai cita cita MG ni :)


MG nak tag:

1. kasihjuju
2. lekatlekit

4 comments:

  1. Thanks join segmen zie , list contestants dah update ye , jom blogwalking :D

    http://sichubbyy.blogspot.my/2016/01/senarai-peserta-first-segmen-mini.html

    ReplyDelete
  2. wahhh motivator. semoga berjaya
    cik belbel pun join !
    http://blogcikbelbel.blogspot.my/2016/01/segmen-mini-giveaway-by-si-cubby.html

    ReplyDelete
  3. good luck jom bw dari ga sma http://artisarainbow.blogspot.my/2016/01/first-segmen-mini-giveaway-by-si-chubby.html

    ReplyDelete
  4. Good luck!

    http://akhalilah.blogspot.my/2016/01/segmen-mini-giveaway-by-si-chubby.html

    ReplyDelete

Rakan Google+

Rakan Blogger