ELITE S7 MURAH ORIGINAL KURUSKAN BADAN TANPA BERSENAM - Denhanda

7 Nov 2015

ELITE S7 MURAH ORIGINAL KURUSKAN BADAN TANPA BERSENAM

 BERMINAT??
TAIP "ELITE S7" SEND KE 014-9130342

HARGA PASARAN RM210 
HARGA PROMOSI MG 168SM RM178SS

SELALU KENA EJEK GEMUK, GEMPAL, TONG DRAM??

“Saya pernah kena situasi mcm ni, sering kena KUTUK kat belakang. Sampai saya TENSION nyaris accident sbb terlalu fikir pasal BERAT BADANNN masa driving.”


“Saya tahu ramai korang yg ade masalah beratt badann & dah cuba mcm2 produk kurussss tp masih tak kuruss2. KENAPA YER???…… sbb produk yg korang guna sblm ni TAK BERKESANNN. Membazir duit ajeee.”


“Bagi saya bantu korang tepis ejekan orang yang negatif.. Saya SERIOUSS nak tolong !”


Berita baik buat anda…FAT BURNER ELITE S7 Produk Pembakar Lemak TERBAIK 2015 kini di DEPAN MATA ANDA..! Sekarang tengah ada Promosi GILA- GILAAA..!

Terbukti BERKESAN 
TANPA BERLAPAR & TANPA BERSENAM..
TANPA BERLAPAR & TANPA BERSENAM..

Fat Burner Hybrid Advance Elite S7 adalah produk terbaru sesuai untuk LELAKI atau WANITA yang inginkan badan yang kurus, sihat dan selamat. Fat Burner Hybrid Advance Elite S7 adalah diluluskan oleh KKM (No Rujukan 130715/07/099) dan dijamin HALAL.

BERMINAT??
TAIP "ELITE S7" SEND KE 014-9130342

Fat Burner Hybrid Advance Elite S7 ini mempunyai 4 khasiat iaitu:
 Ultimate Fat Burner
Ini adalah ejen pembakar lemak terunggul. Kandungan Fat Burner dalam Elite S7 ini terdiri daripada 7 bahan terbaik dunia yang diuji pakar. Terbukti power giler untuk mencairkan lemak dengan mudah.
 Power Detox
Banyak toksin dalam tubuh adalah salah satu sebab kenapa ramai orang payah sangat nak kurus. Kandungan Power Power Detox ini akan membuang toksin dari badan 3x lebih cepat berbanding produk-produk lain di pasaran.
 Triple Energy Booster
Dengan memakan satu sachet Elite S7 akan membuatkan anda 3 kali ganda lebih bertenaga dari biasa. Tak caya??? leh try satu sachet dan try main futsal  selama sejam. Kompem tak berhenti sampai habis game. Ia juga akan membuatkan anda tidak terasa lapar seterusnya mengurangkan perasaan ingin makan.
 Collagen
Kolagen adalah ramuan bonus dalam kandungan Elite S7. Selepas sebulan anda rasa perbezaan pada kulit. Lebih cerah, anjal dan gebu.

Fat Burner Hybrid Advanced Elite S7 adalah produk terbaik untuk anda kerana ia dapat:

 Menurunkan berat badan dengan cepat walaupun anda tiada masa untuk bersenam dan diet yang menyusahkan.
 Membuang’ air besar dengan lebih mudah. Anda tak perlu termenung lama-lama di dalam tandas lagi. 
 Daya tahan penyakit (sistem imun) meningkat semakin meningkat.. Anda tak perlu selalu ke klinik selepas ini. :)
 Badan tidak cepat lesu dan letih setelah seharian bekerja.
 Selera makan terkawal.
 Sesuai untuk semua samada lelaki atau wanita
Harga yang terlajak murah dengan 4 fungsi dan khasiat yang berlainan. Anda tak perlu membeli produk yang banyak dan mahal.
Satu botol boleh tahan sehingga 40 hari

Testimoni Pengguna Elite S7

testi 3
11227045_412212992315828_2081197078761600982_n
11831667_412213472315780_4135850832846874563_n
11221708_412213038982490_2388408859628921875_n
testimoni elite s7
testimoni elite s7 terbaru
testimoni elite s7 terkini
cara turunkan berat badan
elite-s7-15elite-s7-16elite-s7-14elite-s7-12elite-s7-11elite-s7-10

Soalan lazim berkaitan Fat Burner Advanced Elite S7

: 1 botol boleh tahan berapa lama?
: 1 botol mengandungi 40 sachet utk 40 hari kalau amik 1 sachet sehari. Tapi untuk optimum result disarankan amik 1 sachet pagi & 1 sachet sblm makan malam atau 2 sachet pagi. Sekiranya anda mengambil sehari 2 sachet, itu bermakna ia boleh tahan selama 20 hari.

: Cara minum  Elite S7?
: Minum 1 sachet yang dituang ke dalam gelas dan campur dengan 150 ml air sejuk / suam. Perlu diambil ketika perut kosong. Disarankan amik selepas bangun dari tidur. Minum segelas air suam kemudian minum Elite S7

:Perisa?
: Perisa mix berries yang sangat sedap

: Ada side effect tak?
: Takde sebab bahan yang digunakan adalah 100% semulajadi dari herba terpilih

: Kalau dah stop minum Elite S7 berat badan akan naik tak?
: Tidak. Boleh stop kalau dah dapat berat badan ideal

: Ada pantang larang? Coffee?
: Pengguna Fat Burner Hybrid Advance Elite S7 tak perlu berpantang sbb Elite S7 adalah sejenis minuman bukan ubat.

: Perlu bersenam tak?
: Terpulang….kalau bersenam atau jogging is a bonus…lagi cepat pembakaran lemak berlaku dan sangat membantu. Tapi Elite S7 diformulasikan untuk mereka yang sibuk & tiada masa untuk exercise. Tak bersenam pun boleh turun 10kg dgn Elite S7.

: Kerap membuang air kecil diawal pengambilan Elite S7?
: Tanda yang bagus kerana Elite S7 membantu melancarkan sistem perkumuhan. Pastikan ambik 3 liter air putih setiap hari bagi mengelakkan terhidrat.

: Boleh ke campur Elite S7 dgn supplement lain?
: Ya boleh tapi pastikan ada jarak masa sekurang-kurangnya 1 jam.

: Pesakit darah tinggi, skit jantung, kanser boleh amik?
: Pesakit darah tinggi, sakit jantung, kanser boleh amik s7. No problem

: Kalau ambik S7 pastu berat makin naik macam mana?
: Ingredients ni semua menguruskan. Kalau naik tu mungkin sebab terlampau banyak makan dari biasa. Ada jugak yang ingat bila guna fat burner jadi lesen utk makan lagi banyak. Makan seperti biasa tapi tak boleh ubah pemakanan berganda-ganda dari biasa.

: Kalau dah dapat berat badan ideal perlu teruskan ke tak?
: Terpulang pada customer..nak teruskan boleh, nak stop pun boleh. Tiada masalah.

: Adakah S7 boleh hilangkan bau badan?
: Active ingridient yang terdapat dlm S7 utk menguruskan, membakar lemak & mencantikkan kulit sahaja. Kalau ada yang dapat menghilangkan bau badan tu bonus

: Lepas mnum kena tunggu 30 minit dulu baru boleh makan ke atau sesaat pas minum boleh terus makan?
: Tunggu kejap at least kalau tak sabar sangat 15 minit. Bagi dia settle down dalam sistem tubuh.

: Seawal umur berapa boleh minum s7?
: Disarankan bermula umur 15 tahun


BERMINAT??
TAIP "ELITE S7" SEND KE 014-9130342

HARGA PASARAN RM210 
HARGA PROMOSI MG 168SM RM178SS

1 comment:

Rakan Google+

Rakan Blogger