BERJAYA HAMIL DENGAN JAMU SUSUK DARA - Denhanda

29 Oct 2015

BERJAYA HAMIL DENGAN JAMU SUSUK DARA


Sudah bertahun-tahun mendirikan rumahtangga tetapi masih belum mendapatkan zuriat sendiri? Sudah tentu anda berasa rendah diri berhadapan dengan keluarga, rakan-rakan yang rata-rata sudahpun mempunyai zuriat kan? Sudah puas berikhtiar dengan pelbagai cara? Sebut saja kaedah apa yang masih belum dicuba..rawatan kesuburan, pil-pil subur, pelbagai supplement kesuburan, berurut, jamu-jamu tradisional jenama lain sudah diikhtiarkan, namun masih belum berhasil. Jangan putus asa! mari cuba kaedah rawatan JAMU SUSUK DARA pula..tak salah mencuba untuk dapatkan hasilnya kan?Tips yang ingin dikongsikan untuk memudahkan anda hamil ialah:-
************************************************
1- UNTUK RAWATAN ISTERI — SATU BULAN PERTAMA UNTUK PEMBERSIHAN
a) JAMU PENGANTIN DARA (10 biji) untuk 3 hari pertama.
first day nak guna, insert 2 biji (kiri + kanan) hari yg sama, makan 4 biji waktu malam sebelum tidur (time pengambilan utk 1 mlm ni,
x leh bersetubuh)…
malam esoknya, makan 2 biji lagi sebelum tidur…
malam lusanya, makan 2 biji lagi sebelum tidur…dan, dalam masa 72 jam
pengambilan jamu pengantin ni, tolong jgn minum ais, jgn makan durian, sebab durian panas, herba pun panas.. nanti tak tahan.. jgn minum air kelapa
sebab ia mengurangkan khasiat herba…genap 72 jam, harus korek n kluarkan pengantin tu…ULANGI PROSES PEMBERSIHAN NI 3 BULAN SEKALI

BERMINAT?
watsup "susuk dara" ke 014-9130342
konsultasi PERCUMA !!! 

b) JAMU AKU DARA / COKLAT LOVE HABIBI / JAMU JALINAN CINTA
setelah habis jamu pengantin dara, continue pula dgn amalkan jamu aku dara atau coklat love habibi ataupun jamu jalinan cinta..
cara makan jamu aku dara:
– 1 botol pertama – 4 biji sehari (2 biji pagi, 2 biji malam)
– botol kedua – 2 biji sehari (1 biji pagi, 1 biji malam)
– botol ketiga – 1 biji sehari (1 biji pagi)
cara makan coklat love habibi:
– 2 biji sehari (1 biji pagi, 1 biji malam) – digentel menjadi bulat sebesar hujung jari kelingking
cara makan jamu jalinan cinta:
– 1 botol pertama – 4 biji sehari (2 biji pagi, 2 biji malam)
– botol kedua – 2 biji sehari (1 biji pagi, 1 biji malam)
– botol ketiga – 1 biji sehari (1 biji pagi)
c) MASKER VAGINA
sapukan pada permukaan vagina, kelopak2 vagina dan lubang vagina untuk menarik keputihan..masker vagina juga mampu membuatkan vagina anda rasa tegang dan
dan menaikkan sensasi ghairah ketika bersama suami.

2- UNTUK RAWATAN SUAMI
Sementara isteri membuat rawatan pembersihan, suami boleh mengambil jamu lelaki jutawan atau coklat habibi dan minyak ikat kasih sebagai persediaan.

a) JAMU LELAKI JUTAWAN / COKLAT LOVE HABIBI
cara makan jamu lelaki jutawan:
– 4 biji sehari (2 biji pagi, 2 biji malam)
cara makan coklat love habibi:
– 2 biji sehari (1 biji pagi, 1 biji malam) – digentel menjadi bulat sebesar hujung jari kelingking
BERMINAT?
watsup "susuk dara" ke 014-9130342
konsultasi PERCUMA !!! 
b) MINYAK IKAT KASIH
CARA PEMAKAIAN UTK SUAMI :
Diurut pagi sekali selepas mandi 3 minit.
Diurut malam sekali selepas mandi 3 minit
PENGGUNAAN MINYAK IKAT KASIH YANG DISARANKAN:
dibawah testis ( buah zakar ) ADA LUBANG yang dipanggil lubang cincin. dimana disitu adalah centre kekuatan tenaga batin atau zakar suami.

URUTKAN DENGAN MENARIK KELUAR URAT2 DARI LUBANG CINCIN SETERUSNYA HINGGA KEHUJUNG ZAKAR DGN MENGGUNAKAN MINYAK IKAT KASEH.
SEMINGGU PERTAMA KETIKA AMALAN URUTAN ITU DILAKUKAN ” ORANG LELAKI PON MENANGIS SBB SAKIT BAGI YANG ADA MASALAH LEMAH TENAGA BATIN”
TINDAK BALAS POSITIF SELEPAS SEMINGGU ATAU 2 KE 3 HARI..ALIRAN DARAH DIZAKAR N BUAH ZAKAR AKAN TERASA BERDENYUT2.INI MENJADIKAN ZAKAR LEBIH KUAT
DAN BERTENAGA.
more tips utk lelaki: nak ehem2 boleh sapukan sedikit minyak ikat kasih dan urutkan pada bebed. perfomance anda tidak mengecewakan insyaallah…
nak mesra lagi..minTak isteri tolong urutkan ye…
************************************************
Setelah isteri datang haid, selepas haid kering, ulang lagi pemakaian JAMU PENGANTIN DARA untuk yg terakhir kali..selepas rempah dikorek dan vagina bersih, bolehla bermadu asmara untuk usaha mendapatkan zuriat..suami boleh continue makan JAMU LELAKI JUTAWAN atau COKLAT LOVE HABIBI dan urut pakai MINYAK IKAT KASIH ye utk tenaga dan performance yg hebat dan mantap.
Selamat mencuba! jangan lupa berdoa kpd yg Esa..itu yg paling penting ye setelah berikhtiar dan tawakkal..semoga dikurniakan zuriat, insyaALLAH.
TESTIMONI BERJAYA HAMIL DENGAN JAMU SUSUK DARA (JSD):
jamu susuk dara
jamu susuk dara
jamu susuk dara
testimoni hamil dgn produk jamu susuk dara
jamu susuk dara
jamu susuk dara
jamu susuk dara
jamu susuk dara


Dapatkan juga produk produk hebat JAMU SUSUK DARA .
ANAK DARA dan TERUNA juga boleh guna produk JAMU SUSUK DARA (JSD) ni tau.
bukan untuk yang sudah berkahwin sahaja.
BERMINAT?
watsup "susuk dara" ke 014-9130342
konsultasi PERCUMA !!! 
insyaAllah akan cuba membantu masalah dalaman wanita dan mengeratkan ikatan suami isteri.

No comments:

Post a Comment

Rakan Google+

Rakan Blogger