ALEXA TRAFIC BLOG MELANGKAU GARISAN RANKING 6 - Denhanda

22 Oct 2015

ALEXA TRAFIC BLOG MELANGKAU GARISAN RANKING 6

MG dah lama sangat abaikan blog MG ni.
on off je dengan blog yg banyak sangat memberi MG rezeki.
alhamdulillah setelah 2 tahun lebih berblog ni macam ilmu dan rezeki yg MG dapat.

so hari ni tadi MG saje lah nak dapatkan mood berbloging semula dan mula cek pada alexa ranking and surprisingly RANKING BLOG MELANGKAU GARISAN NI best giler!!
haha!

puji blog sendiri plak!

MG tak sure lah betoi ke tak tapi rasa macam tak betul je.
saje je tu buat MG semangat nak berbloging je tu :)


meh tengok ranking blog MELANGKAU GARISAN :)




haaa, mcm mana korang rasa?
betul ke idok ranking ni..haha :)
kalau nak CEK RANKING BLOG boleh la cek kat ALEXA ye :)

CEK RANKING BLOG ANDA ----> TEKAN SINI

No comments:

Post a Comment

Rakan Google+

Rakan Blogger