REDBULL ADA SPERMA LEMBU JANTAN - Denhanda

18 Aug 2015

REDBULL ADA SPERMA LEMBU JANTAN





lepas ni kalau nampak ada TAURINE dalam kandungan AIR TENAGA tu tak payah la nak beli sebab TAURINE tu benda benda haiwan mati dia campurkan .

sekian...
allhualam.





nak tahu lebih lanjut mengenai TAURINE??

klik here

10 FACT ABOUT TAURINE 

10 FAKTA TENTANG TAURINE

taurine yes ada dalam sperm bull but now taurine dah di extract dlm lab but still lagi unidentified apa benda yg di extractkan tu. 

so, better tayah minum lah sebab kandungan GULA dalam REDBULL ni pun tinggi wooo. 

2 comments:

Rakan Google+

Rakan Blogger