SELUAR BERSALIN MUDAH [MAMA PRIDE] - Denhanda

21 Apr 2015

SELUAR BERSALIN MUDAH [MAMA PRIDE]

suka MG kongsikan di sini 
benda baru dalam dunia ibu ibu sarat mengandung.
SELUAR BERSALIN

bukan pakai bila nak bersalin je
pakai waktu nak check up
kan kena selak selak ke ape kan?
MG tak sure lah sebab MG belum lagi ada anak :)
insyaAllah.coming soon MG pun akan guna SELUAR BERSALIN ni :)

jom kita tengok apa rupa seluar ni 



nampak belum lagi in fashion 
but its ok 
later mesti ada yg akan mendeisgnkan seluar ni jadi cantik gila :)

so, bakal ibu ibu boleh la beli ni
tak perlu la lagi nak selak habis kan :)
alhamdulillah .


1 comment:

Rakan Google+

Rakan Blogger