MAYBANK2U PALSU PASTIKAN ORI BARU LOG IN - Denhanda

9 Mar 2015

MAYBANK2U PALSU PASTIKAN ORI BARU LOG IN

macam macam cara lah orang sekarang nak cari duit
halal haram belakang kira 
janji ada duit

salah satu nye adalah duplicate MAYBANK2U ni
MG pun memang hari2 buka MAYBANK2U ni

so, lepas ni kena alert sikit la
jangan main LOG IN je
tak pasal duit lesap
jom kita kenal pasti mana satu betul mana satu PALSU





yang dapat email suruh tukar password la
update itu ini la
tayah layan ye senang 



kalau dah masuk username tu make sure ada gambar keluar and only kita je yg tahu gambar apa
kalau gambar betul baru masuk

if not report or leave it
buat transaction lain kali



kalau u all guna full website
make sure link nya betul ye
https://www.maybank2u.com.my/mbb/m2u/common/M2ULogin.do?action=Login

ada gambar padlock kat mula2 url website ni bila kita nak log in .
kalau link nya lain jgn log in tau



dan interface dia pun ada word yg kurang
memang kena make sure betul2 ye kalau korang guna full website

okey, this only sharing for this time









2 comments:

  1. xrasa bersalah ke dorang y duplicate benda alah tu...huhuhu.. apa2 pun semua kena careful sblm click! :)

    ReplyDelete

Rakan Google+

Rakan Blogger