MASK VIETNAM MURAH REMOVE BLACKHEAD BERKESAN - Denhanda

16 Feb 2015

MASK VIETNAM MURAH REMOVE BLACKHEAD BERKESAN

HARGA PASARAN:

RM30(SM) RM35(SS)

HARGA PROMOSI KAMI:
1 BOTOL RM10 

POSTAGE RM6SM RM10SS

BORONG 
10BOTOL  RM4.60/botol
100 BOTOL RM3.30/botol

BERMINAT?

WATSUP "MASK VIETNAM" KE 01-9130342
WATSUP "MASK VIETNAM" KE 01-9130342
WATSUP "MASK VIETNAM" KE 01-9130342

BELI BORONG DENGAN HARGA LEBIH LAZAT ! 

**DIBUKA BORONG/RETAIL/DROPSHIP

UNTUK TEMPAHAN/PERTANYAAN : 014-9130342 

(SMS/WHATSAPP) 

MG pun kadang kadang rimas dengan balackhead
blackhead kadang kadang jelah
whitehead ni yg susah nak hilang sikit
yelah, MG kurang sikit nak jaga sangat muka ni .
tak brape nak sempat ..haha

okey, selalu kalau nak beli nose strips tu mahal jgklah kan
then dalam ada berapa pcs je .

so now MG nak korang try
MASK VIETNAM REMOVE BLACKHEAD/WHITEHEAD 
seluruh muka boleh tau


MG dah sesiap borong nak bg harga kasih sayang je :)


Krim jerawat resipi Vietnam 20 g. Krim jerawat aloe vera dari Vietnam amat berkesan untuk menghilangkan whitehead dan blackhead .

~Menghilangkan white head dan black head
~ Anda boleh membuat sendiri
~ Murah dan boleh digunakan untuk masa yang lama
~Tiada bahan berbahaya
~ Satu campuran aloe vera.
~ Satu botol adalah lebih daripada 20 kali
~ Boleh dilakukan 1-2 kali seminggu


1 set mengandungi
~ 1 botol Vietnam jerawat krim.
~ Kertas 



Cara Penggunaan :

~ Gunakan kapas yang dibasahkan dengan air suam untuk lap bagi membuka liang dan kulit.
~ Sapukan krim pada kawasan muka yang anda mahu menghilangkan jerawat,white head dan black head.
~ Gunakan kertas yang disediakan, tampal pada bahagian yang disapu krim dan tekan sekejap.
~Tunggu selama 5 minit atau hingga kering
~Tarik kertas
~Basuh muka anda.





HARGA PASARAN:

RM30(SM) RM35(SS)

HARGA PROMOSI KAMI:
1 BOTOL RM10 

POSTAGE RM6SM RM10SS

BORONG 
10BOTOL  RM4.60/botol
100 BOTOL RM3.30/botol

BERMINAT?

WATSUP "MASK VIETNAM" KE 01-9130342
WATSUP "MASK VIETNAM" KE 01-9130342
WATSUP "MASK VIETNAM" KE 01-9130342

BELI BORONG DENGAN HARGA LEBIH LAZAT ! 

**DIBUKA BORONG/RETAIL/DROPSHIP

UNTUK TEMPAHAN/PERTANYAAN : 014-9130342 

(SMS/WHATSAPP) 


BORONG BARANG KECANTIKAN DENGAN MG

SEMUA MURAH PASTI ORIGINAL 

LAWATI FANPAGE PRODUK KECANTIKAN MG <<------klik sini


SENARAI HARGA DROPSHIP. 

WHATSAPP 0149130342 UTK ORDER.

SEMUA HARGA X TERMASUK KOS POS

AL RAZI RM25
ALPHA ARBUTIN SOAP RM8
ALOEVERA GEL FOREVER RM72
ALOEVERA LIPSTICK 1PCS RM6/ 1 DOZEN RM44
AMIRNA PLUS TABLET RM31
AMY MASCARA LOVELY BB CREAM RM50
AMY MASCARA MIRACLE WATER RM35
AMY MASCARA MINERAL BRUSH RM35
SET AMY MASCARA 4 BRG RM140
AMYERA BEAUTY FLAWLESS RM50
ANGLE PINK RM45
ARJUNA KASEH RM47
AURAMEN SOAP RM45
AURAMEN SKINCARE RM67
AURAMEN TURBO RM98
AURAWHITE BUBBLY RM60
AURAWHITE GLUTACOLLAGEN RM92
AURAWHITE STEMCELL RM150
AURAWHITE SKINBEAU WHITENING CAPSULE RM52
AURA BABIES SAKURA RM30
AURORA KAPSUL MUTIARA RM50
AURORA SX RM55


LAGI? KLIK SINI >>>PRODUK KECANTIKAN MG<<<

4 comments:

  1. Hi there! Nice blog you have there . Maybe we could follow each other ? :) Anyway, followed you blog , hope you could follow me too so that we can get to know each other/

    Do support my latest video to be in the running to win the LAZADA contest ! :)

    https://www.youtube.com/watch?v=50inu2foBCI

    So what would you purchase on Lazada? Discounts are MAD over there.And together with that, get your DISCOUNT CODES AT MY BLOG!
    Read more at : http://www.wandeerach.com/2015/02/top-5-items-ill-purchase-from-lazada.html

    ReplyDelete
  2. Salam kenal dan salam singgah... happy CHY... selamat tahun kambing yer

    ReplyDelete
  3. Anonymous08 July, 2015

    Maaf tnyer.. produk ni halal tak??

    ReplyDelete
  4. balackhead pun voley... :P

    ReplyDelete

Rakan Google+

Rakan Blogger