Cemas! Nuffnang view 2 je?? [Cancel Checkout] - Denhanda

11 Jan 2015

Cemas! Nuffnang view 2 je?? [Cancel Checkout]

MG akui memang jarang nak check views kat nuffnang tapi alhamdulillah even MG tak selalu online tapi ade lah 1k view setiap minggu 
pada 1 hari MG check view cuma 2 shj!!

APA DAH JADI??

MG dah cuak dah
takan nuffnang cut view ke ape ke kan?
eish! kenapa ni ..kenapa ni ...




INI VIEW NUFFNANG MG by week 
silent blogger je, tak byk sgt kn? huhu



rupa rupanya MG check view tu pukul 12.10 pagi 
hari baru 
memanglah 2 je view nye 
sapelah nak tgk blog MELANGKAUGARISAN pepagi cmni kan??
hahahaha



so, moral of the story

jangan cepat gelabah dan do check the time ..hihi

10 comments:

  1. hahahahaha.. macam-macam laaaa...

    ReplyDelete
  2. hahaha...tu yg musykil tu...

    ReplyDelete
  3. Adoi dik..hahaha.biasalah kalau dah lepas jam 12 malam..memang sebegitu lah..hahaha..tahniah..kencang gak nuffnang nie..

    ReplyDelete
  4. hahaha.. buat suspen je...

    ReplyDelete
  5. haha..bikin cuak je...

    ReplyDelete
  6. Saya pun kalau berada di tempat anda pasti akan terkejut. huhu

    cara cegah kencing kotor

    ReplyDelete
  7. Hahah..biasalah tu..yang penting usaha!! :) :)

    ReplyDelete

Rakan Google+

Rakan Blogger