Rugi Berjuta Kerana Seekor Lipas - Denhanda

14 Dec 2014

Rugi Berjuta Kerana Seekor Lipas


Mesti korang tertanya tanya apa kaitan lipas dengan rugi berjuta kan?
lipas dah makan duit ke?
lipas buat kotor ke?

eh tak tak .
MG tak rugi berjuta dalam bentuk wang ringgit tapi MG dah rugi berjuta SAAT 
sebab MG ternapak kelibat kepala lipas kat tepi MG masa MG buat kerja 

ahahahaha..rugi masa !
sebab MG takut dan fobia gila dengan lipas!
then bila nampak macam kelibat lipas MG pun stop apa yg MG buat then akan cari lipas tu sampai jumpa TAPI TAK JUMPAAAA!!

geli gilaaaaaa....
tak tahu lah kenapa..
korang bila nampak lipas mcm MG juga ke?
ke MG sorang je cmni??
padahal lipas tu takdelah gigit pun kan?
maybe sebab kaki dia yg banyak then bila merayap kat kaki ke badan ...OHMAIGOD!!

cannot brain betul la bayangkan .
lepas dah penat cari dan cari 
MG tak jumpa pun 
dan rasanya MG tersalah nampak kot sebab takanlah cepat sangat lipas lari kan?
habis? apa yg MG nampak sebenarnya?
**bersambung :)


MG akan buat GIVEAWAY lagi seminggu hadiah terkumpul RMxxx 
so! save the date darlsss !!

7 comments:

  1. asben saya takut lipas.. sy x faham kenapa saya tak rasa takut pun. selalu jd penyelamat kalau lipas datang. hahahahhaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. eish! bagusnyaaa
      kalo MG mmg tak brani n fobia .entahlaaaa..geli ..haha

      Delete
  2. Tengok lipas kita ok tapi kalau terpegang memang geli..he..he

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha
      MG tgk pun mremang2 blu roma ...haha

      Delete
  3. kalau lipas terbang tu bahaya. hahha.

    ReplyDelete

Rakan Google+

Rakan Blogger